10 znakova koji ukazuju da ste INDIGO osoba: po ovome se najbolje prepoznaju posebni ljudi

10 osobina po kojima ćete uvek prepoznati INDIGO osobu!

Šta je indigo dete? Najjednostavniji odgovori bio bi da je to osoba koja je sposobna da stvori velike promene u postojećem redosledu stvari, piše Lovesensa.

To je neko ko veruje kako sadašnjost nije tako dobra kakva bi mogla da bude. Neko ko želi da unapredi svakodnevicu i veruje da je to njjegova karmička dužnost. Osoba koja se osećala starije još dok je bila mlada. Indigo deca se smatraju za čuda, ona su više od prosečnog čoveka.

Stručnjaci otkrivaju koji znakovi ukazuju da ste indigo dete:

1. Slobodan um, slobodne misli

Imate svoje jedinstveno mišljenje o svakoj temi. Vaše mišljenje je uvek nezavisno. Slobodno razmišljate, slovbodno mislite i otvoreno govorite ono za šta smatrate da je istina. Uvek donosete neke nove ideje.

Dok slušate ovu melodiju, obavezno zamislite ŽELJU: frekvencija 963HZ povezuje nas sa Univerzumom (VIDEO)Dok slušate ovu melodiju, obavezno zamislite ŽELJU: frekvencija 963HZ povezuje nas sa Univerzumom (VIDEO)Frekvencija 963HZ pomaže da se brže ostvare želje! Slušajte je zatvorenih očiju...

2. Idealisti

Znate da svet nije savršen, ali verujete da ljudi zajedničkim snagama mogu stvoriti bolji svet za sebe. Često razmišljate o načinima koji bi doveli dao toga da svet bude bolje, mirnije i lepše mesto za život.

3. Kreativne duše

Imate neverovatan kreativan intelekt koji je potpuno drugačiji od kreativne sposobnosti drugih ljudi.

4. Snažni i nezavisni

Nije vam potrbna pomoć drugih kako biste ostvarili svoje ciljeve. Dovoljno ste sposobni i nezavisni da biste se izborili za svoje ambicije.

5. Moćne ideje i rešenja

Nikada ne sledite samo glavnu temu bilo koje priče i nikada ne generalizujete. Sposobni ste da razvijete veliki talas raznihh ideja, a to vam naročito pomaže da izađete iz komplikovanih i problematičnih životnih situacije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.