10 znakova koje svemir šalje kada u život stiže novac: signali koji nas vode do materijalnog blagostanja

Prateći sledeća upitstva lakše ćete primetiti znakove Univerzuma i shvatićete gde se krije ključ od vrata bogatstva.

Mnogi od nas sanjaju o blagostanju i materijalnoj sigurnosti, ali često, nažalost, odbijamo sami od sebe energiju novca i prosperiteta, piše Lovesensa.

Kada se fokusirate na sticanje materijalnog blagostanja, postavljate jasne ciljeve i svakodnevno se korak po korak krećete ka ostvarenju cilja, Univerzum će vam dati prave smernice za uspeh i obilje.

Međutim, ako smo zarobljeni i sputani greškama i propustima iz prošlosti, teško ćemo primetiti smernice koje Univerzum šalje i lako skrećemo sa puta ka uspehu. Tako ostajemo uskraćeni za materijalno blagostanje koje nam pripada.

Svako na rođenju dobija čudesan dar od Univerzuma: saznajte koji dar vi posedujeteSvako na rođenju dobija čudesan dar od Univerzuma: saznajte koji dar vi posedujeteNumerologija otkriva koji ste dar od Univerzuma dobili na rođenju - izračunajte svoj magičan broj!

Prateći sledeća upitstva lakše ćete primetiti znakove Univerzuma i shvatićete gde se krije ključ od vrata bogatstva.

10 znakova koje svemir šalje kada nam u život stiže novac:

1. Izgubljeno - nađeno

Ako ste bezuspešno danima unazad tražili u domu stvar koja vam je potrebna, a ona se misteriozno odjednom pojavi, to je znak da slede pozitivne promene. Ukoliko pronažete stvar koja je povezana sa novcem, na primer novčanik, stara kartica, stari novčić ili nakit, to znači da će se vaši prihodi uskoro povećati.

2. Razgovori o finansijskom blagostanju

Ako stalno u medijima čujete ili čitate informaciji o profitu ili sa prijateljima razgovarate o dobroj finansijskoj situaciji, to znači da je novac blizu. Univerzum vam na ovaj način poručuje da će uskoro i na vašem polju finansija roditi plodovi.

3. Razgovori o pozitivnim promenama

Najčešće je povećanje prihoda povezano sa pronalaženjem novog posla ili unapređenje. Ukoliko stalno nailazite na oglase za posao ili vam je poveren nov važan projekat, moguće da će reka blagostanja krenuti u smeru vaše sudbine. Ne ignorišite simbole! Na primer, ako vam neko iznenada ponudi novu poziciju, možda je to vaša mogućnost za početak sigurnijeg života.

4. Magija levog dlana

Prema narodnom verovanju, kada vas svrbi levi dlan, tada Univerzum najavljuje dolazak novca. Veruje se da što vas duže dlan svrbi, očekuje vas sve veći profit. Kako bi magija bila jača, praksa je da dlan protrljate novčanikom, novčanicom ili kreditnom karticom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.