Seme koje podstiče mršavljenje i smanjuje apetit: ova biljka pomaže da duže budemo siti

Grčko seme je idealno za sve koji žele da skinu masne naslage, a reguliše i nivo šećera u krvi!

Ukoliko želite da smanjite apetit i oborite nivo šećera u krvi pomoći će vam ova čudesna biljka.

Ako želite da smršate, ali vam teško pada gladovanje, grčko seme ili piskavica je pravi dodatak ishrani za vas.

Nana čuva zdravlje jetre. a matičnjak sprečava nadimanje: saznajte koji čaj vam je potreban za vaše zdravstvene tegobeNana čuva zdravlje jetre. a matičnjak sprečava nadimanje: saznajte koji čaj vam je potreban za vaše zdravstvene tegobeSaznajte koji čaj leči koje oboljenje - priroda nam daruje lekove za svako stranje u organizmu!

Ovo sitno seme koristi se u kulinarstvu i medicini, a čini da se osećamo sitim čak i ako prepolovimo uobičajene porcije. Pri tome, usporava apsorpciju šećera u stomaku i stimuliše proizvodnju insulina, pa zato pomaže obolelima od dijabetesa tako što obara nivo šećera u krvi.

Za efikasnu dijetu, treba dodati 10 grama piskavice u doručak, što će smanjiti apetit i pomoći vam da prepolovite ručak. Grčko seme možete uzimati i u prahu, a zahvaljujući dejstvu na hormone, može da pojača ljubavnu želju kao i broj i pokretljivost spermatozoida.

U tu svrhu je najbolje nabaviti ulje koje treba koristiti minimum 4 meseca.

Najbolji lek za mršavljenje: ako želite da smanjite nadutost i gasove, izbegavajte ove 3 namirniceNajbolji lek za mršavljenje: ako želite da smanjite nadutost i gasove, izbegavajte ove 3 namirnicenadimanje stomaka, višak kilograma i gasovi su problem koji sve više pogađa puno ljudi, ali jedna Engleskin ja otkrila je kako je…

Jedan od sastojaka u semenu piskavice je i fitoestrogen. Ova materija pomaže ženama u povećanju dojki i zadržavanju vode u tkivu.

Osim povećanja grudi, kod žena će pomoći u stvaranju mleka koje će biti bogato gvožđem. Mleko dojilja koje koriste seme piskavice pomoći će deci da dobiju na težini i uz to će ih umiriti.

Ovo seme smanjiće bolove u materici za vreme PMS-a, ali i za vreme porođaja. Takođe će pomoći u podsticanju trudova.

Izvor: Espreso/Novi.ba

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.