Zašto je važno da jedemo organsku hranu: način života za Svet koji ima budućnost

Organska i zdrava hrana nisu samo trend koji je sve više zastupljen u svetu i kod nas, već opšta potreba da očuvamo zdravlje, životnu sredinu i budemo sigurni odakle potiču namirnice koje sačinjavaju našu porodičnu trpezu. 

Organski uzgojeno voće i povrće tretira se po ekološkim standardima i raste u skladu sa prirodom. Osim što pozitivno utiču na naše zdravlje, organske namirnice su sveže, imaju bogat ukus i miris, ne sadrže toksine i nisu genetski modifikovane. Već pri prvom zalogaju bićete sigurni da ste za sebe i svoju porodicu izabrali najbolje.

idea-organic004

U namirnicama organskog porekla sačuvane su sve hranljive materije, vitamini, minerali i antioksidanti. Organska ishrana jača imunitet i pomažete telu da se zaštiti od virusa, infekcija, slobodnih radikala, upalnih procesa i raznih tipova oboljenja.

idea-organic006

idea-organic001

Najširi izbor organske i zdrave hrane u Beogradu pronaćićete u IDEA Organic prodavnicama. U prijatnom ambijentu zelene lifestyle prodavnice očekuje vas bogat asortiman organskih proizvoda na jednom mestu, organsko voće i povrće na meru i kupcima omiljeni organski zid sa rinfuznim organskim proizvodima.

idea-organic018

Pored toga, na raspolaganju vam je veliki izbor bezglutenskih proizvoda, brašna i testenine od celovitih žitarica, zdravi namazi, hladno ceđena ulja, biljna mleka, kvalitetno meso, mlečni proizvodi, zdravi slatkiši, program za dijabetičare i još mnogo toga. 

idea organic

idea-organic007

Zahvaljujući IDEI, sada možete pazariti zdravu i organsku hranu na još jednoj lokaciji u Beogradu. U ulici Vase Pelagića broj 3 na Senjaku, otvarena je četvrta po redu, IDEA Organic prodavnica u kojoj će vam ljubazno osoblje pomoći da pronađete organsku i zdravu hranu koja je prilagođena vašim potrebama.

idea-organic008

U IDEA Organic radnjama možete obezbediti sve što vam je potrebno za zdrav život, a tokom kupovine imate priliku da razgovarate sa nutricionistom, dobijete besplatne savete, preporuke o ishrani i detaljnije se raspitate o sastavu određenih proizvoda.

idea-organic011

IDEA Organic je u Srbiji asocijacija za zdrav život. Sa svojom jedinstvenom ponudom predstavlja oazu zdrave hrane, jedino mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno kako biste živeli zdravo i izbalansirano. Konzumiranje organske hrane nije samo još jedan režim ishrane ili trend, već zdrav i ekološki osvešćen stil života.

idea-organic013

Zajedno sa svojim kupcima koji biraju zdrav način života IDEA Organic kreira jedan krug dobrih dela. Priroda nam daruje ono što nam je najpotrebnije, a mi joj vraćamo tako što ne prestajemo da brinemo o njoj i zato je organska ishrana dobar životni izbor.

Uz IDEU Organic međusobno delimo zdrave navike, božanstvene ukuse i kreiramo ,,Svet koji ima budućnost”!

idea-organic015

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.