Zabava i dobra energija sa Sensom

Brojni posetioci uživali su u raznovrsnom programu trećeg po redu Sensa vikenda sreće održanog u Stadion Shopping Centeru u Beogradu.

Kutak magazina Sensa u Stadion Shopping Centeru bio je 14. i 15. maja 2016. godine epicentar pozitivne energije, učenja i dobre zabave uoči Sensa dana sreće, koje smo organizovali treći put.

zabava_i_dobra_energija_sa_sensom_aps

Prvog dana posetioci su mogli da uživaju u holističkim terapijama Maje Popov, koja pomaže ljudima da shvate kako da budu u skladu sa sobom. Da je čovekova najveća sreća i lek upravo u prirodi dokazala je i Margareta Vesna svojim predavanjem Pet elemenata prirodnog života.

zabava_i_dobra_energija_sa_sensom_1.jpg

Posetioci su, osim u predavanjima, mogli da uživaju uz sokove Zdravo živo, astrologa Miloša Tomića koji je davao stručne konsultacije, zAnima centar i originalno crtanje mandala na pesku koje otkriva psihološki profil ličnosti.

zabava_i_dobra_energija_sa_sensom_zanima.jpg

Deo bogatog programa bili su i Bio idea sa prirodnim sapunima, Klementina sa prirodnom kozmetikom kao i Mina Nevoljica i Svetlana Negić sa floriterapijom. Tanja Šešum podelila je ideje za lični rast i razvoj po principima uspeha Džeka Kenfilda, a Sanja Čolić i Hair Resource predstavili su prirodnu kozmetiku za kožu i kosu. Biljana Bedričić podučavala je posetioce pozitivnoj psihologiji, i ukazivala ljudima kako da se poboljša kvalitet svakodnevnog života u kom dominiraju osećaji ljubavi i sreće.

Veliko interesovanje

Drugi dan započeo je uz Kin Jo i Mirjanu Jonić koja je sa svojim vežbačima pokazala veštinu za uspostavljanje psihofizičke ravnoteže. Kao deo Eglantina centra veliko interesovanje izazvala je i tema Energetska struktura čoveka i planete i harizmatična Nataša Delić, ali i incijacijski tarot majstora.

Lečenje na prirodan i efikasan način ponudila je Biljana Rakočević sa Bahovim kapima i otkrivala ljudima kako se lako može doći do unutrašnje ravnoteže i zadovoljstva. Etarska ulja i jedinstvenu proizvodnju organske kozmetike prezentovao je Slobodan Petrović, dok su posebnu pažnju izazvali Branko Vitaš sa origami radionicom, kao i Spomenka Divljan sa crtanjem fraktala.

zabava_i_dobra_energija_sa_sensom_fraktali.jpg

Vežbe za posetioce

Holistički centar Koru sa Či Gongom, Tai Chi veština spontanog kruga i klub Život je pokret, kao i Dragana Balić iz Life Centra sa jogom animirali su posetioce svojim vežbama i učinili Sensa dane sreće i scenskim spektaklom.

zabava_i_dobra_energija_sa_sensom_vezbe_2.jpg

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.