Za poklon pun ljubavi: ukrasna kutija nežnosti

Naš poklon prijatelju treba da izrazi koliko mu sreće želimo u životu... Počnite s pakovanjem!

Ukoliko već neko vreme čuvate plastične teglice i naprosto ne znate šta ćete s njima, zašto da ih ne pretvorite u čarobne kutijice za nakit ukrašene po sopstvenoj meri i želji? Na blogu "Darice" je još od oktobra 2014. godine zavladao jesenji stil ukrašavanja posuda.

Za ovu slatku i kreativnu rukotvorinu treba nam: manja valjkasta posuda, pek-papir (a možete upotrebiti i neki drugi, u boji ili metalik!), makazice, nešto jute, deblji konci veselih boja, lepak, i nekoliko komada nakita koje ćete iskoristiti za ukrase.

Neka kreativnost blista iz vas! Obložite (ili ofarbajte) kutijicu i spolja, i unutra. Kada se osuši, postavite je iznutra pek-papirom, a vrhove ostavite da talasasto izviruju iz kutije. Kad pritisnete poklopac, krajevi će se saviti nadole, u formi ljupkog karnerića.

Za ukrašavanje poklopca, savite jutanu tkaninu ili mrežu u obliku mašnice pa je uvežite koncem ili žičicom. Ukrasite rasparenom minđušom ili zvončićem! Vaše pakovanje za najlepše želje prijatelju je spremno! Više slika i objašnjenje korak-po-korak pogledajte na sajtu Darice.

za_poklon_pun_ljubavi_kako_sami_da_napravimo_neznu_ukrasnu_kutiju

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.