Tarot karta za danas: predviđanje sudbine za 14. maj 2019. godine

Tarot karta za sutra - Vitez mačeva!

Tarot karta za sutra za 15. maj 2019. godine - Vitez mačeva - ukazuje na istinu i čvrst stav. Vi ste gospodar svoje volje, a ne njen sluga. Lako ostvarujete ciljeve, ali budite pažljivi pri izboru sredstava. Iako smatrate da ste pravični, ponekad nas moć zaslepi i grešku često primetimo tek kada postane nepopravljiva. Oprez, jer zakon karme motri na svaki pogled. U budućnosti vas može i nagraditi, ali i kazniti.

Moguće je da na poslu budete okruženi toksičnim ljudima, a neki će čak želeti da vam nanesu štetu. Ne igrajte po njihovim pravilima, već se posvetite svom radu i usavršavanju. Kada pokažete koliko se vaš trud isplatio, sve mračne maske će pasti i vi ćete na kraju biti pobednik.

Mesečni kineski horoskop do 3. juna 2019. godine: saznajte šta očekuje vaš znak u periodu Zemljane ZmijeMesečni kineski horoskop do 3. juna 2019. godine: saznajte šta očekuje vaš znak u periodu Zemljane ZmijeMesečni kineski horoskop za maj 2019. godine - ples suprotnih energija i ljubavnih zanosa i zabluda!

Očekuje vas novčani dobitak i na polju finansija sve ide po planu. Dobro iskoristite novac koji posedujete, a najbolju odluku donećete ako se oslobodite dugova iz prošlosti.

Slobodna srca biće privlačna suprotnom polu, ali one koji su u vezi očekuje period razmirica i teških dilema. Nikada nemojte ništa raditi protiv sebe, pa tako i u ljubavi. Kompromis mora da postoji, ali nemojte odustati od svojih principa već razgovarajte otvoreno sa partnerom i pronađite zlatnu sredinu. U suprotnom, razmirice mogu ugušiti ljubav.

Očekuje vas period odličnog zdravlja i pročišćene energije!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.