Sve što ste hteli da znate o lifestyle-u

Saveti stručnjaka o zdravom načinu života na Wellness facebook stranici...

Oktobar je mesec zdravlja i mesec kada se pažnja dodatno usmerava na edukaciju i informisanje javnosti o važnosti zdravih navika za dobar osećaj kod svakog pojedinca.

Zbog toga, brend Wellness kompanije Bambi pokreće akciju na svojoj Facebook stranici Wellness zvanična stranica gde želi da svojim vernim potrošačima ponudi odgovore na različita pitanja vezano za zdrave životne navike, fizičku aktivnost i sva pitanja koja se tiču stvari koje u nama bude dobar osećaj koji se vidi.

Na Wellness Facebook stranici, tokom narednih nedelja na vaša pitanja odgovaraće naše drage gošće - glavna i odgovorna urednica magazina Sensa, Jasmina Stojanović, kao i zamenica glavne i odgovorne urednice magazina Lepota i Zdravlje, Jasmina Ubiparip.

Pošaljite svoja pitanja pravim stručnjacima i poznavaocima lifestyle-a!

Wellness donosi osećaj zadovoljstva jer činite dobro za sebe, ne lišavajući se dobrog ukusa. Zdravi i aktivni sastojci čine Wellness izvorom svakodnevne vitalnosti. Kako bi obezbedio da savršen spoj zdravog i ukusnog bude dostupan u svakoj prilici, Bambi je Wellness ponudio u više različitih struktura i formata: integralni keks standard i preliven čokoladom, kao i žitarice u obliku barova. Wellness je vaš dobar osećaj koji se vidi!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.