Septembarski Sensa vikend

Hotel Kraljevi Čardaci spa & wellness centar, Kopaonik, 21-23. septembar 2012. godine. Poklonite sebi trenutke mira i opuštanja!

Sensa vikend će biti održan od 21. do 23. septembra 2012. godine u hotelu
Kraljevi čardaci (www.kraljevicardaci.com)
Polazak je u petak, 21. septembra u 17h, a povratak u nedelju, 23. septembra u 18h.

Predavači i treneri:

Zlata Jovanović - Ignjatić, primena tradicionalnih postupaka u očuvaju zdravlja
Lidija Marković - Roasti, "Šta te blokira?" - od energetskih blokova do života iz snova
Dragana Jovanović - Life Centar
Tamara Ratković, AFC Star 
+ predavači iznenađenja

CENE:

Dvokrevetna soba:
12.650 dinara (po osobi)

U cenu su uključeni prevoz i smeštaj na bazi dva puna pansiona, prisustvo predavanjima i radionicama, korišćenje spa i wellness programa (osim masaža i float programa).

Rok za prijavu je 18. septembar.

Za informacije o dostupnosti kapaciteta molimo vas kontaktirajte agenciju:

I Travel: 011/3288-590

Instrukcije za plaćanje:

Uplatilac: vaše ime i prezime i adresa stanovanja
Svrha uplate: Uplata za aranžman Sensa vikend
Primalac: Privredno društvo za turizam i usluge I travel d.o.o., Višnjićeva 2, Beograd
Šifra plaćanja: 221
Valuta: RSD
Iznos: (prema cenovniku za dvokrevetnu ili jednokrevetnu sobu)
Račun primaoca: 170-0030012512000-51

Nakon izvršene uplate, pošaljite e-mail sa imenom i kontakt telefonom na adresu: sensavikend@adriamedia.rs.

Predavači:

Lidija Marković Rosati - N.L.P. Master, master neurostrategija i hipnoterapije

Lidija Marković Rosati svoje veliko znanje o neuro-strategijama, NLP i energetskom NLP kombinuje sa istočnjačkim disciplnama samospoznaje i hipnoterapijom. Živi u Londonu dvadeset godina. Uz pomoć violončelistkinje Ane Kovačević, osnovala je Mind Body Spirit centar u Nišu, gde se održavaju seminari i radionice za ljude koji odluče da uzmu svoj život u svoje ruke. Vreme provodi između Niša i Londona gde ima firmu za finansijski i investicioni konsalting. Više informacija na adresi www.momentum-strategies.com.

Dr Zlata Jovanović Ignjatić

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Specijalista je fizikalne medicine. Od 1993. godine bavi se holističkom, informativnom-kvantnom medicinom u svojoj ordinaciji, aktivno sarađuje sa svojim profesorima iz ove oblasti, piše i objavljuje radove u domaćim i stranim časopisima, učestvuje u prezentaciji svojih radova na kongresima u zemlji i inostranstvu. Autor je knjige Kvantno hologramska medicina kroz prizmu akupunkturnih i mikrotalasno rezonantnih (samo)regulatornih mehanizama, Quanttes, Beograd, 2010. Predsednik je Sekcije za akupunkturu (od 2005. godine) i Aktiva za kvantnu medicinu Srpskog lekarskog društva (od 2006. godine). Suosnivač je Međunarodnog udruženja za promociju i razvoj kvantne medicine "Quanttes".

Tamara Ratković - AFC Star

Tamara Ratković je profesor kineziologije sporta, licencirani predavač MK pilates metode (Michael King, osnivač Pilates Institute) i aerobik i fitnes menadžer kluba "Star". Završila je i orijentalnu dijagnostiku, homeopatsku školu, Akademiju življenja u sklopu edukacijskog programa Jadranke i Zlatka Pejića, pionira makrobiotike na ovim prostorima.

Dragana Jovanović - Life Centar

Dragana Jovanović je rođena Beograđanka, osnivač Life centra, dugogodišnji saradnik magazina Sensa i predavač na gotovo svim dosadašnjim Sensa vikendima. Po završenim studijama prava, radila je kao novinar i analitičar. Po odlasku u JAR, živi i radi u Kejp Taunu u najuzbudljivije vreme, vreme ukidanja aparthejda i dolaska Mendele na vlast. Po povratku u Beograd odlučila je da svoju ljubav - jogu i mnoge tehnike ličnog razvoja kojima se bavi - pretoči u koncept Life centra. Kao joga instruktor je radila sa jednim od najvećih učitelja današnjice - Desikačarom, sinom Krišnamačarije, zatim sa Menakom, Svensonom, Vasudevom, dr Erntom Srotom i mnogim drugima. Član je londonskog Life centra duže od deset godina. Kao NLP master je učila od Toma Besta, Čarlsa Foknera, Ajrlin Devidson, Petera Vitske. Od Dajen Dan je naučila Munaki, šamansku tehniku povezivanja sa elementima prirode. Dragana je takođe  teta i reiki praktičar, licencirani je instruktor Power pilatesa, a učila je savremeni pristup pilatesu od Majkla Kinga. Bavi se mnogim tehnikama relaksacije i meditacije.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.