Sensa vikend: opuštanje i edukacija

Sensa vikend je idealna prilika da se tokom tri dana opustite u spa centru, ali i da naučite nove veštine ličnog i duhovnog razvoja, da probate tehnike koje vam mogu pomoći u rešavanju životnih nedoumica i steknete trajna prijateljstva...

Kopaonik je destinacija našeg jesenjeg Sensa vikenda, Hotel Grand Hotel&Spa koji je sinonim za luksuz i tradiciju više od dve decenije.

Hotel nudi SPA & Wellness centar "Grand Oaza" na 1800m2, opremljenog po uzoru na svetske SPA centre, fitness centar sa najmodernijim spravama za vežbanje i kardioprogramom, pored drugog kvalitetnog sadržaja.

Grand Hotel & SPA **** dobitnik je laskave titule Šampion zimskog turizma i proglašen je kao najbolji hotelsko-ugostiteljsko-turistički objekat u regionu, po oceni stručnog žirija, u okviru 43. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu za 2010. godinu.

Tokom tri dana ovog vikenda za opuštanje i edukaciju, pripremljen je program sa vrhunskim predavačima koji su vodeći stručnjaci u oblastima kojima se bave.

Dr. Nada Kaiser - psihoterapeut (ECP-europski certifikat za psihoterapiju) s 35-godišnjim iskustvom Life & Business Coach (DVNLP), docent na Univerzitetu u Stuttgartu i Nikaragvi (UCN) i međunarodni edukator. Tema radionice na Sensa vikendu je "Kako postati i ostati Zdrav" po ucenju Dr. Dahlkea.Dr Vesna Danilovac je lekar i lajf kouč. Sertifikovana od strane "International Association of Coaching" - Nemačka (2010.). Wingwave kouč (2008.) i trener za "Magic Words" (2011.) sertifikovana od strane Instituta "Besser-Siegmund" - Nemačka. NLP Trener pod supervizijom, sertifikovana od DVNLP i ICI-a Berlin (2013.). Prvi je lekar Reiki terapeut u Srbiji (2009.). Praktičar je Kvantne Harmonizacije (2009.) i Theta Healinga (2010.). Sertifikovani je ucitelj Autogenog Treninga po Shultzu (2013.)
Predsednik je medjunarodnih evropskih asocijacija IN-a i ICN-a za Srbiju.

Vesna Danilovac - Poseduje dvadesetogodišnje specijalizovano trenersko iskustvo za oblasti komunikacije, ličnog razvoja, uspeha, poslovnog kodeksa, emocionalne inteligencije i korporativnih komunikacija. Konsultant je iz oblasti ličnog i profesionalnog razvoja, marketinga, PR-a i korporativnih komunikacija. Poslovnu karijeru je započela kao ordinirajući lekar opšte prakse radeći 7 godina sa pacijentima. Potom se usavršavala u PR-u, marketingu, NLP-u, koučingu i energetskim metodama. Profesionalnu karijeru je razvijala radeći na visokim menadžerskim funkcijama u "Hipol"-u, "Saatchi&Saatchi"-u , "Polimark"-u i "Velefarm"-u. Osnivač je Agencije "Spiritus movens"'. Na Sensa vikendu će držati radionicu "Trenutak istine - miostatik test". Jedinstvena radionica za ucenje miostatik testa(O-ring) i dobijanja tacnih informacija od podsvesti .On nas nepogrešivo, poput kompasa, vodi do cilja. Pomoću njega dobijamo precizne odgovore šta su tačni uzroci nekih bolesti, simptoma, blokada, da li je neki organ oboleo, da li je lek koji koristimo dobar za nas.

Maja Popovsertifikovan joga učitelj i predstavnik za Srbiju - European Yoga Federation i Word Movemen for Yoga and Ayurveda (www.worldyogayurveda.net). Osnivač je Yoga Centra Maya i Holističke Akademije Maja Popov. Kroz život najvišeg Vedskog znanja učila je od najvećih učitelja današnjice Maharishi Mahes Yogija (Transcendentalnu Meditaciju, Joga sutre, Ayurvedu, Djotis, Vastu).

sensa_vikend_opustanje_3

Kod ing. Jadranka Mikleca (www.jailankayoga.com) se i specijalizovala za Terapeutsku yogu i individualni pristup vežbanju, koji već godinama uspešno sprovodi učenicima i profesionalnim sportistima. Sistem Ashtanga yoge učila je od Davida Wiliamsa (www.ashtangayogi.com), koji je prvi upoznao zapadni svet sa Ashtanga yogom. Idealan sistem vežbi za kičmu koje čine bazu u Terapeutskoj yogi je naučila od Maharishi Swami Dev Murtija. Pulsnu dijagnozu i marma masažu završila je kod dr Ernesta Srota, direktora nemačke akademije za ajurvedu. Maja će držati jutarnju terapeutsku jogu.

Dr Dobrinka Arbanovski: Osnivač Internističke ordinacije Holitimed 1995. godine u Beogradu. Diplomirala je na Internoj klinici Medicinske akademije u Sofiji. Specijalizirala internu medicinu na Internoj A klinici u Beogradu (1983). Istražujući neprekidno uz dalje usavršavanje iz oblasti kvantne medicine, trenutno u svojoj ordinaciji koristi najsavremenija dostignuća biofizičkih metoda (biorezonancu, QXCI, biorezonantni Imago skener, kardiotahometar i mikroskopski pregled žive kapi krvi). Na vikendu će raditi skrining žive kapi krvi i dijagnostiku stanja organizma.

Milan Popov: astrolog indijske astrologije (đotiš) i učitelj transcendentalne meditacije. Đotiš je matematički precizan i sadrži znanje o ciklusima vremena, koji donose sve promene u životu. Uđite u magični svet indijske astrologije, saznajte kako su drevni jogini spoznavali planetarne konstelacije gledajući u sebe, krenite na put ka zvezdama koji vas vodi do vas samih, do vaše kuće gde su sakrivene tajne predaka i miris prošlih vremena, požutelih stranica ispisanih iskustvom.

Anika Petrović: Zvuk  gongova ubrzava prirodnu revitalizaciju tela i poboljšava funkciju mozga poput 10-časovnog sna. Pod Pojmom Peter Hess zvučna masaža podrazumevamo metodu koju je od 1984 godine nemački inženjer u svojim istraživanjama kako deluje tradicionalna orijentalna muzika na ljudski organizam razvio nemački inžinjer Peter Hess. Posle niza godina istraživanja i putovanja po Nepalu, Tibetu i Indiji razvio je i započeo edukaciju na zapadu u Nemačkoj. Uz svoju istraživačku ekipu naučno je dokazao pozitivno delovanje zvuka i vibracija u isceljivanju. Peter Hessova metoda se veoma uspešno koristi danas u mnogim zanimanjima, za relaksaciju, u wellnessu, kozmetici, masaži, fizioterapiji, logopediji, pedagogiji, u vrtićima, školama, među porodiljama u zdravstvenim ustanovama.

Zanima centar: Stvaranje mandale je kreativna tehnika koja omogućava osluškivanje unutrašnjeg glasa, i u tom kontekstu može poslužiti kao putokaz ka željama unutrašnjeg Slobodnog deteta, aktuelnim ili prekrivenim slojevima straha od neuspeha ili raznovrsnih zabrana o kojima su govorili Meri i Bobi Gulding. Na kreativnim radionicama sa stručnjacima Zanima centra upoznaćete se sa kretivnim vidovima terapije i oslobađanja emocija.

Branko Gašić: trener u plesnoj školi "Sinatr­a", razvio je tehniku plesne terapije koja se sastoji u kombinaciji većeg broja plesova afro-latino grupe koji bude uspavane potencijale, podižu energiju i otklanjaju brojne mentalne, emotivne i energetske blokade. Kizomba je idealna za moderne žene koje preuzimaju sve na sebe i prenapete su. Osvešćivanjem i podjednakim korišćenjem obe strane tela u plesu u ravnotežu se dovode misli i um, logika i mašta, i isceljuje bolni rascep između naših misli i osećanja.

Polazak: petak 20. novembra u 16:30 sati

Povratak: nedelja 22. novembra u 16:30 sati

Cena po osobi u dvokrevetnoj sobi: 15.200 RSD
U cenu su uključeni prevoz i smeštaj na bazi dva puna pansiona, prisustvo svim predavanjima i radionicama i korišćenje wellness centra*.

*Masaže nisu uključene u cenu

Broj mesta je ograničen. Organizator putovanja: MEDITERANEO Holidays.
Za informacije o dostupnosti kapaciteta kontaktirajte agenciju 011/26-26-099; 011/2144-14. Info OVDE

sensa_vikend_opustanje_2

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.