Sensa vas vodi u bioskop: osvojite karte za film "Srećan kao Lazaro"

Od rediteljke Aliče Rorvaher i izvršnog producenta Martina Skrosezea u bioskope nam stiže dugoiščekivana italijanska drama "Srećan kao Lazaro," čiji je bajkoviti scenario proglašen najboljim na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Kanu.

Očaravajuća priča o naivnom momku koji predstavlja skoro dosegnuto savršenstvo dobrote i neiskvarenost duše ući će u redovnu bioskopsku distribuciju od četvrtka 4. aprila.

Ovo je film o susretu Lazara, mladog seljaka koji zbog svoje dobrote često bude pogrešno shvaćen i Tankredija, mladog plemića prokletog zbog svoje bogate mašte. Život u njihovom izolovanom selu zvanom Inviolata kontroliše užasna Marćesa Alfonsina de Luna, kraljica cigareta. Poverenje između Tankredija i Lazara je toliko veliko da Tankredi pita prijatelja da mu pomogne da iscenira svoju otmicu. Njihovo prijateljstvo je toliko čvrsto da Lazaro putuje kroz vreme u potrazi za Tankredijem. U velikom gradu Lazaro izgleda kao samo mali deo prošlosti.

Nakon uspeha s ostvarenjem "Čuda", rediteljka Aliča Rorvaher se odlučila na još jedno humanističko ostvarenje "Srećan kao Lazaro," o klasnom sukobu i prijateljstvu koje se, u vremenima kompromitovanih ljudskih vrednosti, stavljaja na probu.

U ulozi kraljice cigareta Marćese Alfonsine de Luna, čija je glavna krilatica u filmu „Svi drugi iskorišćavaju sve druge” našla se poznata italijanska glumica Nikoleta Braski (Život je lep), dok ostale uloge tumče: Adriano Tardiolo, Serđi Lopez, Luka Čikovani, Alba Rorvaher i drugi.

Prva 2 čitaoca koji pošalju mejl na adresu teodora.andric@adriamedia.rs dobiće po dve karte za projekciju filma u Kombank dvorani u 19:40h, 4. aprila 2019. godine.

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, broj telefona i naziv filma za koji se prijavljujete.

Dobitnici će biti obavešteni mejlom, a ulaznice se preuzimaju u bioskopu pre projekcije.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.