Sensa Experience – NOVA epizoda: Kristina Vlaisavljević magično spaja ekološki turizam i staroslovensku mitologiju

Emisija Sensa Experience donosiće vam petkom od 15 h inspirativne i drugačije priče i sagovornike, koji će vas inspirisati da se pokrenete i steknete nova iskustva.

Sensa Experience je emisija u kojoj kroz razgovore i upoznavanje sa zanimljivim sagovornicima i saradnicima magazina Sensa, možete da steknete nova saznanja i iskustva o širokom spektru disciplina za poboljšanje psihofizičkog stanja, izgradnje najbolje verzije sebe i kristalisanje svojih želja, potreba i mogućnosti. Od umetnosti preko psihologije do fizičkih veština i treninga uma, kroz Sensa experience emisiju ćemo vas voditi do hrabrih, neobičnih i maštovitih ljudi, koji svojim zanimanjima i ličnim primerom osvetljavaju put lične promene i mapu ljubavi prema sebi i drugima.

U drugoj epizodi Sensa Experience emisije razgovaramo sa Kristinom Vlaisavljević.

Kristina Vlaisavljević je turistički vodič i vodi ekološke turističke ture u kojima nas upoznaje sa staroslovenskom mitologijom i duhovima prirode.

U Sensa Experience „kuhinji duše”, Kristina nam priča šta to možemo da naučimo od prirode i drveća, koje poruke možemo poslati budućim generacijama i kako da zavolimo i očuvamo prirodu čiji smo deo.

U ovom svojevrsnom Sensa Experience predahu uživaćete rado svakog petka.

Pogledajte celu prvu epizodu emisije Sensa Experience!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.