Sensa Experience – NOVA emisija: Isprobajte sa nama „let na svili” i naučite kako da zavolite sebe u razgovoru sa Jelenom Mirković, instruktorkom aerial joge!

Emisija Sensa Experience donosiće vam petkom od 15 h inspirativne i drugačije priče i sagovornike, koji će vas inspirisati da se pokrenete i steknete nova iskustva.

Sensa Experience je emisija u kojoj kroz razgovore i upoznavanje sa zanimljivim sagovornicima i saradnicima magazina Sensa, možete da steknete nova saznanja i iskustva o širokom spektru disciplina za poboljšanje psihofizičkog stanja, izgradnje najbolje verzije sebe i kristalisanje svojih želja, potreba i mogućnosti. Od umetnosti preko psihologije do fizičkih veština i treninga uma, kroz Sensa experience emisiju ćemo vas voditi do hrabrih, neobičnih i maštovitih ljudi, koji svojim zanimanjima i ličnim primerom osvetljavaju put lične promene i mapu ljubavi prema sebi i drugima.

U prvoj epizodi Sensa Experience emisije razgovaramo sa Jelenom Mirković.

Jelena Mirković je instruktorka aerial joge, koja je sva prethodna iskustva iz joge i pilatesa pripojila novoj i kompleksnoj disciplini – aerial jogi.

U Sensa Experience „kuhinji duše”, Jelena nam priča kako da se oslobodimo sopstvenih blokada i ograničenja, kako da očuvamo mentalno i fizičko zdravlje i kreiramo bolju budućnost za sebe i svoje bližnje.

U ovom svojevrsnom Sensa Experience predahu uživaćete rado svakog petka.

Pogledajte celu prvu epizodu emisije Sensa Experience!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.