ROĐENDANSKO SLAVLJE U ZNAKU DOBRE KUPOVINE

Magazini Story, Sensa i Lisa lepa i srećna vas pozivaju na proslavu šestog rođendana Immo Outlet Centra. Od 17. do 20. septembra 2015. godine očekuju vas fantastični popusti na outlet cene i četiri dana kvalitetne zabave za celu porodicu.

Proslava počinje 17. septembra sa modnim danom, tokom kojeg će dame imati priliku da se druže sa poznatim kreatorom Igorom Todorovićem i dizajnerkom Tamarom Paunović, kao i da isprobaju poslednje beauty i make up trendove. Za svoj rođendan Immo Centar će nagraditi najvernije kupce - svi koji do Story promo-pulta donesu račun sa iznosom većim od 1.000 dinara biće nagrađeni originalnim poklonom.

U petak 18. septembra Ana Marija Žujović davaće savete za zdrav život i pravilno vežbanje. Uspešni sportisti i članovi Olimpijskog tima Srbije plivač Čaba Silađi i veslač Radoje Đerić družiće se sa mališanima u petak od 14 do 15 časova. Tokom dana biće organizovane radionice na temu homeopatije, zdrave ishrane, testiranje cvetnih esencija, kao i porodično savetovanje.

Tokom četiri dana slavlja očekuju vas dodatni popusti na već snižene outlet cene i mngo rođendanskih iznenađenja.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.