Rođendanski broj magazina Sensa: najlepši koraci i smernice ka srećnijem životu

rodendanski-broj-magazina-sensa-najlepsi-koraci-i-smernice-ka-srecnijem-zivotu

Rođendansko izdanje magazina Sensa: Naši odnosi, emocije, postupci, snalažljivost u materijalnom svetu, ili pak dostizanje neslućenih duhovnih visina, sve to „čuči” u nama, kao jedinstvenom i nepresušnom izvoru različitosti i mogućnosti. Magazin Sensa slavi svoj 12. rođendan i donosi niz tema koje će vas podstaći na razmišljanje i delovanje. Uživajte u svom primerku ovog jedinstvenog magazina na našem tržištu, koji više od decenije obrađuje kompleksne teme duhovnosti, vitalnosti, zdravlja, ekologije, razvoja ličnih potencijala i motivacije.  

Tema broja:

Rođendansko izdanje magazina Sensa podseća na lepotu i snagu reči „hvala, oprosti, molim te...”, predstavljajući i naučne dokaze o važnosti ljubaznosti za psihofizičko zdravlje! Donosimo i priču o treningu budućnosti - tzv. „psihičkom fitnesu”, ali i prednostima geštalt psihoterapije. Za dame će biti interesantna priča o našoj poznatoj voditeljki Milici Gacin i njenom pogledu na godine starosti, život i ulogu žena u njemu.

Foto: Shutterstock

Foto: Marija Stanković

Inspiracija:

U želji da vas inspirišemo na povratak prirodi, očuvanje životne sredine, ali i negovanje sopstvenih instikata kroz zdrave poslastice, za 12. Sensin rođendan vas uvodimo u „šumsku oazu” usred beogradskog asfalta. Jedna neobična poslastičarnica probudiće sva vaša čula...

Foto: Katarina Keti Zaharijev, Sofija Milovanović, Danijela Savkić

Vitalnost:

Dr Dušan Vergaš specijalno za magazin Sensa objašnjava fiziologiju kičme, uzroke bola u leđima, ali i načine prevencije i odgovarajućih aktivnosti za otklanjanje tegoba. Nismo zaboravili ni aktuelne „bjuti” trendove, kao glasnike budućnosti. Saznaćete šta znači „sporiji” pristup lepoti i kakva je to ekološki održiva i personalizovana „clean” kozmetika! 

Foto: Profimedia

Foto: Shutterstock

Dobar život:   

Zotter čokolade - saznali smo kako izgleda čokolada budućnosti! Iza jedinstvenog ukusa svake čokolade kriju se umetnici koji osmišljavaju njenu priču, sastojke, pa i njen izgled. Austrijanac Jozef Coter (Josef Zotter) otišao je korak dalje i u fokus svoje priče stavio odgovornu trgovinu i organsku proizvodnju... Pored toga, donosimo vam brojne recepte australijske holističke nutricionistkinje Li Holms (Lee Holmes), koja je osmislila supercharged princip ishrane!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.