Prvi Sensa vikend u 2015. godini: pogledajte program i spisak predavača

Provedite vikend sa Sensa timom i predavačima, opustite se, vežbajte, obnovite energiju, upoznajte i usvojite nove tehnike i životne strategije!

Prvi Sensa vikend biće održan u Hotel Solaris Resort u Vrnjačkoj Banji u periodu od 27. februara do 1. Mart 2015. godine.

Poklonite sebi trenutke mira i opuštanja i pročitajte koji predavači će učestvovati i šta vas sve čeka na savršenom Sensa vikendu.

Jutarnje vežbanje uz Tamaru Ratković: Šijacu

Šijacu masaža je nežan oblik akupunkture i izvodi se pritiskom na određeni deo. Podeljeni u parove, učesnici će naučiti kako da primenjuju ovu tehniku ali i kako da je prime. Usklađivanje para i njihovog disanja čini osnovu uspešnosti ove tradicionalne masaže.

Jutarnje vežbanje uz Tamaru Ratković: Pilates

Uz višegodišnje iskustvo Tamara Ratković donosi suptilnu mudrost filozofije pokreta kroz jutarnje vežbe. Oslobađamo se dugotrajnih i upornih blokada koje nas sprečavaju da ostvarimo ravnotežu. Kada probudimo energiju i pažljivo koncipiranim vežbama ustalimo njen tok u stanju smo da proširimo način na koji delujemo i pažljivije sagledavamo izazove ispred nas.

Tatjana Jevđović, Umetnost ravnoteže

U vremenu kada se čini da nam je ‘previše', da svuda kasnimo i nikuda ne stižemo, neophodno je da pronađemo svoju unutrašnju ravnotežu da bismo se osećali prisutno, svesno i zdravo. Radionica će nam pomoći da prepoznamo upozorenja koja nam naše fizičko telo šalje i omogućuje nam da regujemo pravilno i na vreme da bismo očuvali svoje psiho-fizičko zdravlje. Shvatajući značenja energetskih centara (čakri) zaduženih za energetsko napajanje određene grupe organa moći ćemo da otkrijemo najbolje načine da uspostavimo unutrašnji balans i nađemo Mir u sebi.

prvi_sensa_vikend_u_2015_godinu_pogledajte_program_i_spisak_predavaca_tanja.jpg

Vedran Petrak, Gong kupka

Zvučna kupka je meditativni koncert koji možemo ne samo slušati, nego i osetiti duboko unutar naših mišića, zbog vibracije gonga i ostalih drevnih instrumenata čime razvijamo naš odnos sa zvukom pomoću suptilnih i novih zvukova. Takav odnos sa zvukom pomaže pri ličnom razvoju, ali takođe i pri svakodnevnim odnosima u društvu i na poslovnom mestu osvešćivanjem mi učimo kako stvarno da slušamo.

Vladica Đorđević, Access Consciousness i Jelena Milanovic, Bars

Access Consciousness je set alata i tehnika dizajniranih tako da nam pomognu da promenimo bilo koji aspekt u životu. Access Bars ili samo BARS - je veoma prijatan tretman koji se izvodi tako što se ruke polože na glavu i aktiviraju se 32 tačke (Bars) koje čuvaju memorisane elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova, odluka i verovanja koje smo ikada imali o lečenju, novcu, starenju, isceljenju, telu, kontroli, svesnosti, kreativnosti, energiji...

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.