Prvi Sensa festival oduševio Beograd!

Punog srca u srcu prestonice održan je festival Sensa zdrav Beograd uz bogat i nesvakidašnji program, koji je ljude zabavio, ali i dosta toga naučio.

Magazin Sensa organizovao je prvi festival pod nazivom Sensa zdrav Beograd na Trgu republike 24. i 25. septembra 2016. godine i napravio pravu vikend čaroliju.

Punog srca u srcu prestonice održan je festival Sensa zdrav Beograd uz bogat i nesvakidašnji program, koji je ljude zabavio, ali i dosta toga naučio.

Svačija svakodnevnica bila je lepša i zdravija zbog skenera pozivitne energije koji je oko Trga Republike izvlačio sve negativne emocije i misli. Drvene kućice dale su poseban šarm čitavoj manifestaciji, a proizvodi najboljih brendova, zanimljive radionice, kao i program na bini pun umetnosti i zabave napravili su spektakl.

Bezrezervna podrška magazina Sensa i pravi prijatelji ovog velikog projekta bili su Sport Vision, DM drogerie, Wai Wai Noodles, Medi Group, Voda Voda, Esensa, Evropa lek, Azeco, Iceberg Salat Centar. Bambi Wellness kao glavni sponzor festivala dobio je nagradu magazina Sensa za brend godine 2016. Kvalitet, kreativnost i vedar duh učinili su Beograd centrom jedinstvene Sensa priče i nesvakidašnjeg festivala, čije će održavanje od sada svake godine postati lepa tradicija.

Više od 60 predavača, stručnih saradnika magazina Sensa, instruktora joge, pilatesa, tai čija, či gonga, plesa i kapuere, učinilo je program Festivala nezaboravnim i privuklo naše sugrađane na Trg Republike. Na bini i u Sensa kućicama predstavili smo sve ono o čemu pišemo, posetioci su ponuđene otvorene konsultacije sa našim stručnjacima, radionice prirodne kozmetike, savetovališta za ishranu, da se opuste i dobiju masažu vrata ili ruku, ili tretman Barsa. Beograd je postao epicentar dobre energije, a mi smo još jednom pokazali koliko volimo naše čitaoce i koliko se radujemo svima koji kreću putem promene i okreću se zdravlju.

Atmosferu festivala doživite i vi kroz prelepu galeriju slika koju možete pogledati na OVOM LINKU.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.