Probudite šesto čulo na šestom Beogradskom festivalu cveća

I ove godine Beogradski festival cveća šesti po redu, pripremio je mnoga iznenađenja u domenu baštovanstva, cvećarsta, pejzažne arhitekture i urbane ekologije...

Beogradski festival cveća i ove godine u parku „Manjež" biće spreman da primi posetioce 26 i 27. septembra 2015. godine.

Raznovrstan sadržaj Festivala okupiće populaciju svih generacija, akcentovati primenjenu pejzažnu arhitekturu i dizajn eksterijera, urbanu ekologiju, prikazati domaće i svetske trendove i inovacije, promovisati umetnost u javnom prostoru i pokrenuti nove inicijative koje povezuju grad sa prirodom i kreativnošću življenja.

Celodnevni nastupi vrsnih muzičkih izvođača koji će pratiti dvodnevni doživljaj u parku „Manjež", jeste još jedan razlog da vreme provedete, u srcu grada, na multimedijalnoj manifestaciji koja će pokrenuti sva čula.

U tom duhu otpočeće ovogodišnje izdanje Festivala uz šestočasovni muzički program tokom oba dana vikenda, koji će otvoriti Katarina Jovanović, poznata operska umetnica i jedan od naših najlepših soprana, Hendlovom arijom posvećenom drvetu.

Ovog vikenda u Manježu publiku će još dočakati kreativne radionice, degustacije mirisno-ukusne degustacije, joga i avantura u parku, izložbe, performansi i još mnoga iznenađenja.

BFC su podržali Sekretarijat za kulturu i Kancelarija za mlade i saradnju sa udruženjima Grada Beograda.

Radno vreme festivala je od 10 do 19 časova, a BFC je kao i uvek otvoren i besplatan za sve građane. Program BFCa možete preuzeti na adresi www.bfc.rs i FB stanici uoči i tokom Festivala.

probudite_sesto_culo_na_6_beogradskom_festivalu_cveca_2

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.