PRIVATNI BIZNIS KAO IZAZOV: Ljubav i strast koja se ne hladi kako vreme prolazi

Na dobrom smo putu da ohrabrimo sve vas, a i sami sebe, da je, ponekad u životu, dobro dići ruke od svega što radite, i krenuti potpuno novim, neizvesnim putem. Naravno, prethodno dobro razmislite, napravite plan i strategiju, i krenite hrabro u ostvarivanje svojih ciljeva, i ne dozvolite nikome i ničemu da vas zaustavi!

Novu stranicu, novi početak, novi posao izabrale su za sebe i junakinje naše četvrte epizode Talije. Una Nikolić, koja je svoj biznis razvila u okviru concept stora FAB living by Una, pričala nam je o tome šta je to što je gura i bodri da ide napred, koje su to stvari koje ne voli da radi, i da li joj danas zafali onaj žar i ljubav prema poslu koji je postojao na samom početku.

Takođe, Jelena Atanasković, prepoznatljiva po svom brendu Fantasia di Yeya, rekla nam je gde je pronašla početnu inspiraciju za svoj biznis, i kako je krenula u potragu i realizaciju dobre ideje!

Prepuštanje u vode privatnog biznisa predstavlja jedan veliki izazov za svakoga ko se upusti u to, i nikada ne možete znati šta je iza ugla. Ali, ko ne reskira taj ne profitira, zar ne?

Pogledajte novu epizodu Talije.

Tekst by Luna Lu

PRATITE TALIJU NA FACEBOOKU 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.