Pregledajte besplatno štitnu žlezdu (SKRINING TEST U NOVOM SADU)

U Novom Sadu 28. maja 2016. godine ekipa lekara će biti na raspolaganju građanima koji će imati priliku da besplatno urade skrining pregled analize hormona štitaste žlezde.

Građani Novog Sada imaće priliku da besplatno urade skrining pregled analize hormona štitaste žlezde i da se konsultuju se s lekarima u prvoj nacionalnoj kampanji skrininga u Srbiji u Merkatoru 28. maja 2016. godine od 11 do 17 časova.

U Novom Sadu ekipa lekara će biti na raspolaganju građanima u Merkatoru 28. maja 2016. godine, a cilj kampanje je rano otkrivanje problema u funkcionisanju štitaste žlezde.

Zdravi jajnici, štitna žlezda, materica: kako energija i čakre utiču na ženske zdravstvene probleme...

Prva nacionalna kampanja skrininga u Srbiji održava se uoči međunarodne nedelje štitaste žlezde, koja se obeležava od 23. do 29. maja 2016. godine.

Preko 300 miliona ljudi širom sveta pati od problema sa štitastom žlezdom, od čega čak polovina njih nije svesno takvog svog stanja. Simptomi, kao što su zamor i malaksalost, osetljivost ili depresija, u slučaju nedovoljno aktivne štitaste žlezde ili nervoza, prevelika emotivnost, gubitak težine i problemi sa spavanjem u slučaju hiperaktivnosti, mogu se lako zamaskirati u neku drugu bolest, piše Beta a prenosi B92.

besplatan_skrining_pregled_hormona_stitaste_zlezde_u_novom_sadu_1

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.