POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SENSA FLOWS: Instruktorka mindfulnessa Vesna Kostić - kako da meditiramo i pronađemo sreću u sadašnjem trenutku

Vaša nedeljna doza inspiracije i motivacije - pogledajte drugu epizodu Sensa flows.

Sensa Flows su razgovori sa ljudima koji nas inspirišu i koji su tu da vama pruže motivaciju i podsticaj. Odgovaraćemo na razna pitanja ali ćemo ih i postavljati. Biramo za vas stručnjake iz različitih oblasti i pričamo o svemu otvoreno i sa lakoćom. Istražujemo ideje, delimo iskustva i pronalazimo načine da budemo lagani i prisutni, bolji i saosećajniji. Sve teme su na stolu, o svemu možemo da pričamo i da vežbamo kako da se povežemo, osetimo, osvestimo i realizujemo svoje potencijale. Sensa Flows vas vodi u avanturu i istražujemo sve ono što nas čini ljudima - jedinstvenim bićima koja imaju moć da menjaju, grade i stvaraju.

U drugoj epizodi podcasta Sensa Flows družimo se sa Vesnom Kostić.

Vesna Kostić je instruktor mindfulness metode i predavač Search Inside Yourself programa.

U ovom izdanju Sensa Flows razgovora poslušajte da li postoji meditacija koja rešava sve, koliko vremena provodimo lutajući mislima i zašto je prava sreća u sadašnjem trenutku. Saznajte šta je tajna uspešnih timova i kako se neguju empatija, fleksibilnost i rezilijentnost. U drugom izdanju Sensa flows pokasta Vesna govori o naučnim istraživanjima i zašto trening pažnje daje rezultate.

Vaša nedeljna doza inspiracije i motivacije - pogledajte drugu epizodu Sensa flows.

Pogledajte celu epizodu!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.