Otvorena izložba "Moja Palilula" u Centru za kulturu "Vlada Divljan" (VIDEO)

Izložba "Moja Palilua", kao rezultat zajedničkog foto-konkursa časopisa National Geographic Srbija i Gradske opštine Palilula, otvorena je u ponedeljak, 16. decembra u postorijama Centra za kulturu "Vlada Divljan".

Postavka koja se sastoji od 16 fotografija predstavlja prvu izložbu ove vrste koja, ujedino, najavljuje i buduću saradnju časopisa National Geographic Srbija i GO Palilula.

Izložbu su, u prisustvu predstavnika medija, autora fotografija i gostiju, otvorili predsednik GO Palilula Aleksandar Jovičić i urednik časopisa National Geographic Srbija Igor Ril.

Foto-konkurs, koji je trajao od 1. oktobra do 10. novembra 2019. godine, imao je cilj podizanje svesti javnosti o kulturnoj baštini i svim drugim vrednostima ove najveće beogradske opštine.

Žiri koji su činili članovi redakcije National Geographic Srbija odabrao je pobedničku fotografiju, čiji je autor - Mihailo Cvetković, dobitnik jednogodišnje pretplate na časopis.

Izložba će biti otvorena do nedelje, 22. decembra - nakon čega će fotografije ostati u posedu Opštine Palilula kao poklon časopisa National Geographic Srbija.

Foto-konkurs i izložba sprovodeni su u sklopu projekta koji se finansira iz budžeta Opštine Palilula.

View this post on Instagram

A post shared by National Geographic Srbija (@natgeomagazinesrbija) on Dec 18, 2019 at 6:23am PST

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.