Osetite dodir i čujte poruke svojih anđela: radionica najpoznatije regionalne šaptačice anđelima Martine Tišljar u Beogradu

Čuvena šaptačica anđelima Martina Tišljar održaće radionicu 8. aprila u Beogradu!

Radionica Martine Tišljar, poznate šaptačice anđelima održaće se  8. aprila u ulici Nikole Đurkovića 7, Voždovac - Beograd od 17 do 20 sati.

Razgovor sa anđelima može delovati kao nedostižna, bajkovita priča, ali to je nešto što svi, baš svi možemo.

Jer anđeli čuvari su uvek uz nas, samo trebamo dopustiti da otvorimo srce i dušu kako bismo mogli da čujemo njihove poruke kojima nas žele voditi kroz život sreće, ljubavi i mira.

Otkrijte šta vam vaši anđeli čuvari žele šapnuti na radionici najpoznatije regionalne šaptačice anđelima Martine Tišljar, koja je poslednjih 12 godina svoj život posvetila razgovoru sa anđelima i prenošenju njihovih poruka nade, snage i ohrabrenja.

Posebnost ovog Martininog dara već se raširila i izvan granica Hrvatske, tako da Martina već uspešno godinama vodi radionice i seminare u Hrvatskoj i u inostranstvu.

Druženja sa anđelima uključuje duboka unutrašnja putovanja u kojima se povezujemo s anđelima. Meditacijom ulazimo u naše prirodnije stanje, mir i radost. U tim stanjima lakše se povezujemo s anđelima. Osnažujemo povezanost sa svojim anđelom čuvarom, ali i s drugim anđelima i arhanđelima.

Svaka grupa je posebna i meditacije su prilagođene grupi, tako da su druženja jedinstveno iskustvo i nikada nisu ista.

"Na radionicama nastojim prenijeti to iskustvo druženja s Anđelima kroz meditacije i primanje poruka. To je nešto što svi možemo i upravo to nastojim prenijeti kao poruku. U konačnici, za to nam ne treba posrednik, dovoljno je naše povjerenje u prepuštanje. Promatrati pojedince kako rastu u ovim druženjima, posebna je radost i privilegija. A to ujedno daje poticaj svima nama da idemo dalje i da nastavljamo s našom pričom. Pričom o prijateljstvu ljudi i Anđela," ističe Martina Tišljar koja će početkom aprila održati radionicu u Beogradu.

Pridružite se Martini i Anđelima na radionici "Druženje s Anđelima" koja će se održati u Beogradu, 8. aprila na adresi ulica Nikole Đurkovića 7, Voždovac - Beograd (Peat Centar Dubravke Stojković) od 17 do 20 sati. Cena radionice je 30 eura.

Svoje mesto možete rezervirati putem e-maila na prijave@martinatisljar.com ili na broj telefona +395 (0)91 4493 109.

Više o Martini Tišljar, rasporedu radionica, njenom daru i porukama anđela možete saznati na ovim internetskim stranicama: Druženje s Anđelima i na zdravaisretna.hr

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.