Novi broj magazina Sensa otkriva najtanje vibracije duše i osvežava leto uz Biobaza poklon

Stvarajte sopstvenu stvarnost ovog jula uz magazin Sensa i Biobaza proizvode, koji će probuditi snagu prirode u vama podsećajući na lepotu života.

Brinući o svojim čitaocima, Sensa magazin je i mesec jul posvetio temama koje pomažu da pronađete ono najlepše u sebi i da shvatite kolika se pokretačka snaga krije u svakom treptaju vašeg bića.

Upravo je to tema ovog broja o kojoj možete da čitate u tekstu "Sunce nakon kiše". Vaše srce krije alate koji će vam pomoći da kroz stresne i traumatične životne faze prođete u miru, prepoznajući sopstvene potencijale. Mirni i stameni u oku oluje.

Psiholozi upozoravaju: evo šta će se dogoditi ako nastavite da radite tokom odmora

U tim životnim burama, astrološko tumačenje horoskopskih znakova i natalnih karti je neretko moćni prevodilac jezika kojim govori naša duša. Tekst "Jezik kojim govori duša" pomoći će da shvatite kako svako od nas drugačije razgovara sa svojom dušom, a nakon toga ćete lakše razviti jedan od njenih posebnih načina komunikacije ukoliko znate u kojim znacima su vaše Sunce, Mesec i podznak.

Ipak, uloženi trud u proces samorazvoja i samoosvešćivanja ne bi bio potpun bez slasnih jela i okupljanja sa porodicom i prijateljima kako biste isprobali naše "Letnje gastronomsko uživanje" recepte!

Naravno, ne zaboravljamo ni to da nam efikasna nega dolazi iz prirode i to sa tri biljke kojih ima u izobilju. U tekstu "Priroda i nauka" saznajte kako vam one mogu pomoći i zašto ih treba uvrstiti u svoju dnevnu negu.

3 recepta za macerat i mešavine ulja sa smiljem: tretman bora, kapilara, opekotina i modrica

Upravo zbog toga, jer znamo da je priroda izvor najveće pokretačke energije, lepote, snage i života, magazin Sensa je zahvaljujući prijateljskoj saradnji sa Biobaza prirodnom kozmetikom izdvojio poklon uz magazin - potpuno prirodni Biobaza dezodorans bez aluminijum hlorihidrata, alkohola, veštačkih mirisa i drugih štetnih sastojaka. Uživajte u dodiru prirodne svežine, magazinu Sensa i dugom, toplom letu!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.