NESTEA NAGRAĐUJE VAŠE LETNJE OAZE!

Pošaljite nam fotografiju svoje prirodne oaze (bašta, terasa....) na sensaoaza@adriamedia.rs do 19.juna, a najboljih 5 fotografija biće nagrađene Nestea paketima iznenađenja.

Kada letnje vrućine stignu u grad vrebamo svaki slobodan trenutak da pobegnemo u neki samo nama znanu skrivenu oazu. Mesto gde putujemo u mislima, brojimo dane do odmora i prizivamo sećanja na lepe trenutke. Oni kojima to mogućnosti dozvoljavaju provedu vreme pored reke ili jezera, ali kako je nekada potrebno naći vremena i zapravo isplanirati trenutak za opuštanje, najidealnije bi bilo kada bismo ovu oazu imali kod kuće!

Zapravo, svaki kutak u vašem stanu ili kući gde se osećate prijatno i opušteno može biti vaša oaza. Da bi vaše uživanje na terasi ili dvorištu prepunom cveća bilo potpuno nedostaje još samo dobro rashlađeni Nestea sa ukusom limuna, breskve ili šumskog voća. Opuštajući ukus čaja i harmonija koju voćni ukusi stvaraju uz dodatak ekstrakta biljke čini vaš užitak potpunim. Ekstrakt stevije ne sadrži kalorije te je zahvaljuću njemu sadržaj kalorija u novom Nestea ledenom čaju smanjen za 30 odsto.

Ukoliko imate svoju oazu na koju ste ponosni i koja vam donosi mir i omogućava da makar na kratko pobegnete od svakodnevice Nestea ima lepo iznenađenje za vas! Posetite https://www.facebook.com/Nestea.RS/!

Pošaljite nam fotografiju svoje prirodne oaze (bašta, terasa....) na sensaoaza@adriamedia.rs do 19.juna, a najboljih 5 fotografija biće nagrađene Nestea paketima iznenađenja! Imena dobitnika biće objavljena u magazinu Sensa koji će se na kioscima naći 01.jula 2016.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.