Najlepše ljubavno pismo svih vremena: Ti si predmet mojih želja i glavni razlog zbog kojeg postojim

"Ti si predmet mojih želja i glavni razlog zbog kojeg postojim. Jako te volim". Dirljiva rečenica samo je deo divnog ljubavnog pisma čiji je autor jedan od najuticajnih muzičara na svetu, Džoni Keš...

Pismo koje je Džoni Keš 1994. godine napisao svojoj supruzi Džun Karter proglašeno je najlepšim ljubavnim pismom svih vremena u anketi britanskog osiguravajućeg društva Beagle Street.

VIŠE: Kristina Kovač: Evo koliko ga volim

Pismo vam prenosimo u celosti:

"Srećan rođendan, princezo.

Starimo i navikavamo se jedno na drugo. Isto razmišljamo. Čitamo jedno drugom misli. Znamo šta želimo bez ijednog postavljenog pitanja. Ponekad malo idemo na živce jedno drugome. Ponekad možda i jedno drugo uzimamo zdravo za gotovo.

Ali ponekad, kao danas, razmišljam o svemu i postaje mi jasno koliko sam srećan što sam život proveo s najboljom ženom koju sam upoznao. Još uvek me fasciniraš i inspiriraš. Tvoj uticaj čini me boljim. Ti si predmet mojih želja i glavni razlog zbog kojeg postojim. Jako te volim.

Sretan rođendan, princezo. Džon"

Inače ljubav između njih dvoje posredno se vidi i u poslednjem spotu koji je za pesmu "Hurt" uradio jedan od najvećih pevača u SAD. Između ostalog Keš u pesmi kaže:

"Sve koje sam znao, odlaze na kraju...", kada kamera prikazuje portret njegove supruge. Džun Karter umrla je u maju 2003. godine, dok je slavni pevač preminuo u septembru iste godine.

Izvor: Kurir

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.