NAJČEŠĆA PITANJA O ORGANSKOJ HRANI: Talija otkriva koje su to predrasude i zablude o zdravom načinu ishrane

U drugoj martovskoj epizodi Talije vodili smo vas na prvu organsku pijacu koja se organizuje u Beograd. Proizvođači organske hrane i vrsni stručnjaci iz ove oblasti podelili su sa nama najčešća pitanja i zablude koje ih godinama prate.
Proizvođači hrane organskog porekla su ljudi koji najpre žele da ozdrave naše tanjire, a posao koji rade, rade iz ljubavi prema prirodi. Oni rade posao koji vole za opšte dobro svih nas i pokušavaju da podignu svest o važnosti zdravog načina ishrane.
Često se susreću sa raznim pitanjima, predrasudama i zabludama oko proizvodnje hrane organskog porekla, a u ovoj epizodi otkrili su nam koja su najčešća.
Pogledajte novu epizodu Talije.
Ostali članci
-
Preporučujemo: Roman "Tuđi san" - Milan Jovanić
Glavni junak ovog romana o unutrašnjoj strani emigracije, Bogdan,…
-
Grafika Jelene Sredanović u kolekciji muzeja…
Svetski znamenit muzej umetnosti “Albertina” u Beču - u čijoj su kolekciji…
-
JANUARSKI BROJ MAGAZINA SENSA U PRODAJI: Na…
Iznenađenje za sve čitaoce Sense! U januarskom broju na poklon dobijate…
-
Praznici puni humora uz emotivnu komediju o…
Sa novogodišnjim praznicima, na Superstar TV kanal stiže i nova…
Komentari
Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.