Najbolji izbor za vase dete od 0+

Frosch Baby proizvodi snagom iz prirode brinu za naše najmlađe!

Sve više ljudi pati od različitih vrsta alergijskih reakcija kože na konzervanse, parfeme i veštačke boje, kao i na druge teške hemikalije. Zato se proizvodi marke Frosch preporučuju svima koji su skloni alergijama ili onima koji samo žele da ih spreče, odnosno da žive zdravo! 

Liniju Frosch-Baby.bg čini pet inovativnih visoko efikasnih proizvoda baziranih na 100% prirodnim sastojcima biljnog (vegan) porekla, zbog čega su sigurni po zdravlje i životnu sredinu. Hipoalergene formule od izuzetne su važnosti, jer čuvaju imuni sistem bebe, ne izlažući ga alergijskim reakcijama, a sve sa ciljem pravilnog razvoja i rasta deteta.

najbolji-izbor-za-vase-dete-od-066

FROSCH BABY OMEKŠIVAČ - Hipoalergeno sredstvo savršeno za osetljivu bebinu kožu. Posebno blaga formulacija sa dodatkom ekstrakta kamilice pomaže u ispiranju veša i čini ga vidno mekim, glatkim i nežnim na dodir.Nemački brend ekoloških proizvoda Frosch.de već vise od trideset godina apsolutno je posvećen konceptu ekoloških proizvoda koji efikasno čiste dok odgovorno štite životnu sredinu i ljudsko zdravlje. Ambalaža svih Frosch proizvoda se može 100% reciklirati, a proizvedena je od 100% recikliranih materijala za čistiju i lepšu životnu sredinu.

FROSCH BABY TEČNI DETERDŽENT ZA PRANJE - Nenadmašno pere i pouzdano uklanja i najupornije fleke već na 20ºC. Hipoalergenog svojstva sa ekstraktom kamilice, pogodan je i za najosetljiviju kožu. Bez boja je i konzervansa.

FROSCH BABY DETERDŽENT ZA FLAŠICE I CUCLE - Hipoalergijsko sredstvo za pranje pouzdano uklanja ostatke mleka, sokova i hrane sa bebi cucli i ostalog bebi-posuđa. Blaga formula lako se ispira i apsolutno je bezopasna za bebe, pa je pogodna za čišćenje igračaka i sličnih bebi-proizvoda koji mogu da završe u dečjim ustima.

FROSCH BABY ODSTRANJIVAČ FLEKA - Moćno sredstvo za uklanjanje fleka, naročito za uporne i sasušene fleke. Snažna formula sa dodacima biljnog porekla i velikom količinom enzima deluje efikasno protiv mrlja i u isto vreme čuva boje tkanine.

FROSCH BABY HIGIJENSKO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE - Nežno i temeljno uklanja ostake mleka, sokova, ostataka hrane i prljavštine sa svih površina u sobi vaše bebe – sa igračaka, stolica za hranjenje, ormarića... Blaga i hipoalergijska formula sa provitaminom B lako se ispira i apsolutno je bezopasna za bebe.

najbolji-izbor-za-vase-dete-od-0222

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.