Najava osme epizode serije "Dug moru": Istina koja boli

Za to vreme Periša nije uspeo u Tivtu da reši problem svog duga prema Milutinu i u potrazi za rešenjem i starim prijateljima dolazi u Beograd. Ispred zgrade zatiče neprijatno iznenađenje: Milutin dovozi Olgu. Periša je izbezumljen, ne zna kako da razgovara, suzdržava se da ne plane. Traži od Milutina da mu ne dira dete. Sledi svađa između oca i ćerke koja želi da zna šta je bilo sa majkom i šta Periša krije od nje? On tvrdi da joj je sve rekao, ali vidno nije sposoban za iskreni razgovor.

najava-osme-epizode-serije-dug-moru-istina-koja-boli

U bliskoj prošlosti saznajemo da su Svetlana i Đorđe nastavili da se druže na klinici za lečenje mentalnih bolesti. Ona se oporavljala od pokušaja samoubistva, a on se psihički stabilizovao posle lečenja bolesti zavisnosti. Sreću se u bolničkom restoranu, Đorđe pokušava da bude ono što jeste: šarmantni duhoviti zavodnik. Međutim, Svetlana ga i ne gleda, čak odbija komunikaciju sa njim i ode od stola, hodajući unazad. Đorđe joj privuče pažnju tek kada počne da hoda unazad, u korak sa njom. Đorđe inicira bežanje sa klinike, i njih dvoje hodaju gradom unazad. Nismo sasvim sigurni da li Svetlana hoda unazad od psihotičnog poremećaja izazvanog šokom i krivicom, ili samo veruje da ako dovoljno dugo hoda unazad može da vrati vreme i ispravi greške. Ako hodaju unazad, zašto ne bi i govorili unazad?

najava-osme-epizode-serije-dug-moru-istina-koja-boli2

U Beograd stiže i Renko, koji nagovara Juliju da zadrži njihovo dete. Julija mu kaže zašto to ne želi i da je ona bila to dete, roditelja u nesrećnom braku. Ali posle odlaska kod lekara, Julija shvata da je ušla u peti mesec trudnoće i da ne može da je prekine. Odlučuju da ostanu zajedno. Periša se nalazi sa starim prijateljem Goranom, od kojeg očekuje pomoć i Goran ga poziva na proslavu svog rođendana.

Olgu želja za istinom vuče napred. Ona u kupatilu stavlja majčinu ogrlicu oko vrata i odjednom voda iz slavine i tuša počne da teče. Tada Olga vidi Svetlanu i Đorđa pod tušem, u Đorđevom stanu, a potom i u intimnom razgovoru, kad Đorđe otkriva Svetlani kako je izgubio ćerku i ženu. Izbezumljena Svetlana skida svoju ogrlicu sa vrata, daje je Đorđu i napušta stan. Đorđe ne shvata zašto.

Ali shvata Olga, koja svoja potresna saznanja zaokružuje. Kad izleti na ulicu, Svetlana dobije priliku da ćerki kaže “Oprosti”, makar u toj drugoj dimenziji, u kojoj se jedini put sretnu licem u lice.

Nove epizode serije „Dug moru“ premijerno se prikazuju nedeljom od 21 čas na Superstar TV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.