Magazin Sensa na sajmu medija

Magazin Sensa je već deset godina prepoznat kao jedinstven brend koji svojoj publici omogućava dragocen prozor u svet zdravlja, ravnoteže i holistike. Teme koje magazine obrađuje su brojne a jedna od okosnica našeg pristupa je holistički pristup zdravlju.

Upravo zato će naš magazine na ovogodišnjem Sajmu medija predstavljati stručna saradnica dr Gordana Marković. Pema rečima ajurvedske doktorke Gordane Marković, podrška koju svaki lekar pruža svojim pacijentima zavisi od toga koliko se on sam nadograđuje i proširuje svoja znanja. Gordana je magistrirala na Katedri za urgentnu hirurgiju, doktorirala i specijalizirala na Katederi za Socijalnu medicinu na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, takođe je Reiki Master učitelj, a edukovala se i u oblasti geštalt psihoterapije, akupunkture i rekonekcije.

Doktorka Marković će nas bliže upoznati sa opštim principima ajurvede i pulsne dijagnostike. Imaćete prilike da saznate sve o ovoj umetnosti lečenja, a budući da je specifična oblast interesovanja dr Marković žensko zdravlja biće posebno reči o prirodnim i nežnim načinima da povratimo hormonalnu ravnotežu uz pomoć ishrane i aromaterapije.

Zbog toga nas pratite danas od 14h LIVE i naučite više o tome kako da brinete o sebi i svom zdravlju.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.