Leto u bojama Univerzuma: trend koji inspiriše i motiviše

Magiju sami stvaramo - krilatica je društvenih mreža koja je podstakla mnoge da, inspirisani bajkama, budu kreativni i svoj letnji izgled obogate motivima jednoroga, vila, anđela i naravno - jarkim bojama koje bude radost.

Holi - festival boja u Indiji inspirisao je brojne kompanije za svoje kampanje i proizvode, a ušao je i pod kožu generaciji hipstera i healstera da bojama oplemene svoju svakodnevicu. Ovog leta sve je u znaku blještavih nijansi koje bude dobro raspoloženje i vibracije - pink kosa, jarki ruževi i lakovi, magic tattoos... Bića iz bajki su oživela i možete ih videti kao glavni asesoar na društvenim mrežama - jednorozi su detalji na majicama, tetovažama, modnim predmetima. Vile su odlučile da šetaju gradom u tilu i sa šljokicama na očima...

Da biste postigli ovaj "magic look" u svoju svakodnevicu uključite:

JARKE SENKE ZA OČI - Jean-Michel Basquiat je bio autsajder koji se suprotstavio tadašnjem stanju stvari i koristio boju na netradicionalne načine. Od njegovog neformalnog rada na grafitima i načina na koji je mešao nosače i boje, pa do načina na koji je progovorio protiv socijalne nepravde, teško je zamisliti da bi bilo ko drugi mogao bolje da predstavlja novu revoluciju boja u kozmetici. (Urban Decay kolekcija UD inspirisana ovim umetnikom).

JARKE BOJE ZA KOSU - Neočekivane i nesvakidašnje nijanse, od nežne roze, preko mistične plave, do očaravajuće ljubičaste u centru pažnje su ovog leta na vašoj kosi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.