Lepota u kapima arteške vode

Dobra hidratacija je presudna za zdravlje organizma i saveznik večne mladosti i vitalnosti.

Mnoge osobe unose u svoj organizam nedovoljnu količinu vode, uz izgovor da se neophodnim tečnostima snabdevaju kroz čajeve, sokove, kafu i hranu. Za razliku od drugih vrsta tečnosti, voda je neopterećena šećerom i kalorijama i kao takva ima blagotvoran uticaj na zdravlje svakog čoveka.

Da bi koža zadržala potrebnu količinu kolagena, bila nahranjena, elastična i sjajna, potrebna joj je voda. Unosom od dve litre vode dnevno koža izgleda svežije i blistavije. Odstranjuju se toksične materije i poboljšava sam metabolizam organizma. Dehidratacija organizma ima suprotan efekat. To se odražava i na kožu, pa ona deluje umorno i tamnije. Može doći do pucanja i crvenila, a pore i bore će biti izraženije.

Koncept srećne ćelije: adekvatan izbor vode utiče na sve ćelije u organizmu

Borba protiv naranžine kore
Brojne žene, bez obzira na starosno doba vode borbu protiv celulita. To je ujedno i najveći neprijatelj ženske lepote. Usled neunošenja dovoljne količine vode u organizam, dolazi do nakupljanja zarobljenih ćelija masnoće ispod kože. Tada ona izgleda kao pomorandžina kora, naborana i prepuna rupica. Celulit ima veze sa genetskim nasleđem, nedostatkom fizičkih aktivnosti, a napitak broj jedan u borbi protiv celulita je voda. Unos vode je najvažniji korak koji sprečava da masne naslage ispod kože rastu i postanu sve vidljivije.

Dobar izbor
Pravilan izbor vode za piće je od ključnog značaja za očuvanje lepote i pravilno funkcionisanje organizma, jer ne pružaju sve vode pogodnu mineralnu kompoziciju. Slabomineralne – arteške vode, pročišćavaju organizam iznutra i donose optimalnu količinu minerala i esencijalnih materija, kao što su kalcijum, magnezijum i fluor, a utiču i na bolje snabdevanje ćelija kiseonikom. Svakodnevi unos arteške vode osim što čuva zdravlje organizma, doprinosi izgledu, očuvanju lepote i pomaže vam da ostanete zauvek mladi.

Detox voda
U flašu VODAVODE ubaciti nasečene kriške jedne polovine limuna i dodati jednu kafenu kašičicu narendanog svežeg đumbira. Ovaj napitak detoksikuje organizam i pomaže kod gubitka kilograma. Voda, đumbir i limun, čudotvorna je kombinacija za početak dana.

Više o značaju arteške vode možete saznati na Piazzetti sreće 16. i 17. juna na Tašmajdanu

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.