Kreiraj magičnu 2018. godinu

U Stadion Shopping Centru imate priliku da kreirate magičnu 2018. godinu. Čekaju vas besplatne kreativne radionice, predavanja, druženja, vežbe i savetovališta po pitanju zdravlja, karijere, putovanja i ljubavi !

Početak godine je uvek izazovan. Neke planove i ciljeve ste postavili, oko nekih snova i želja se dvoumite. Zato se smo se postarali da vaš odlazak u kupovinu dobije veću vrednost - prošetajte do nas u periodu od 11. do 14. januara, da kreirate magičnu 2018. godinu. Čekaju vas besplatne kreativne radionice, predavanja, druženja, vežbe i savetovališta po pitanju zdravlja, karijere, putovanja i ljubavi koji će vam pomoći kako da cela godina u svim segmentima života bude uspešna, ostvarena i kako da ispunite svoje želje.

Tokom ova četiri dana, naši učesnici astrolog Sofija Uroda, numerolog Jelena Elena Simunović, Tatjana Čopa, fitoterapeut i osnivač prirodne kozmetike Oriša, Ana Strugar Savić i Simonida Zorić Jančić, terapeuti Holističkog salona „Detelina", Vesna Dimitrijević, instruktor joge i trener za lični razvoj Holističke akademije Maya, Teodora Novaković, preduzetnica i osnivač brenda Mesec i zec, Daniela Prokić Manojlović, energoterapeut, aroma i kristaloterapeut, predstavnici Barcino Travel turističke agencije, Zoran Stegić, personalni trener i wellnes savetnik, Denis Tomović, Usui reiki Master, Kundalini reiki Master, praktičar Arhanđeoskog reikija iz Holističke akademije Maya, Ivana Radojević osnivač Zvezdanik kocki i Marija Dajić, NLP master, Milica Lalović Božić, Grandmaster učitelj i terapeut tehnika za podizanje životne snage i autor knjige Žena Zmaj, Vesna Stojanović, međunarodni Bahov praktičar i edukator, Slavica Pavić, manuelni terapeut iz Holističke akademije Maya, Spomenka Divljan, trener za lični razvoj i psihopedagog, otkriće vam tajne kako da vam ova, ali i svaka sledeća godina budu magične u svakom pogledu.

U petak, 12. januara, Vesna Dimitrijević, instruktor joge i trener za lični razvoj iz Holističke akademije Maya će vam u 17h pokazati nekoliko sjajnih vežbi za buđenje svih čula (na bini). Nakon toga, u 17.30h Denis Tomović, Usui reiki Master, Kundalini reiki Master, praktičar Arhanđeoskog reikija, će održati interesatno predavanje o efektima Reiki metode na poboljšanje kvaliteta života. Od 18h do 18h Slavica Pavić, manuelni terapeut, govoriće o primenjenoj kineziologiji, prikazaće masažu meridijana i mišićni ples, kao ialate koji se u primenjenoj kineziologiji koriste za postizanje energetskog balansa. Dragana Jović Fengshui konsultant iz Holističke akademije Maya ispričaće vam kako da pripremite prostor u skladu sa FengShui za predstojeću godinu Zutog Psa, sa početkom u 18.30h. Nakon toga vas čeka mini revija radova đaka Škole modnog dizajna MODA ART.

U subotu, 13. januara, ispratite sa nama interesantnu reviju đaka Škole modnog dizajna MODA ART, sa početkom od 17h do 17.30h. U Srpsku Novu godinu uvešće vas Sanda i Shoica, od 18h, a od 18.30h vas čekaju Jasmina Stojanović, urednica magazina Sensa, Branislava Antović, blogerka, osnivač i urednik portala Brana's Divine World i Branka Kovačević, autorka knjige Kako postati ikona stila: Beograđanke znaju", da zajedno osmislimo najbolju 2018. godinu.

Cela manifestacija će imati i humanitarni karakter. Deo prihoda koji izlagači ostvare ići će pecijalizovanoj dobrotvornoj organizaciji Belhospice, koja pruža palijativno zbrinjavanje pacijentima sa malignim bolestima u progresivnom, uznapredovalom stadijumu za koji je prognoza ograničena. Takođe, i svi posetioci će imati prilike da doprinesu radu ove organizacije.

Dođite u Stadion Shopping Center da se uverite da postoje tehnike, prakse i načini da i one snove koje dugo sanjate konačno ostvarite. Ništa nije nerealno, to je samo jedan pogled na svet.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.