Kreativna zamena za ukrasni papir

Zaboravite na ukrasne papire... Šarmantne, eko tkanine mogu da ih zamene na poetičan i kreativan način i to tako da drage ljude obradujete ne s jednim, već sa dva poklona.

Kada krenemo u kupovinu novogodšnjih poklona, retko ko pomisli na tone i tone ukrasnih papira koje potrošimo za pakovanje svih tih sitnica. U Americi se, na primer, za Novu 2012. godinu potrošilo čak pet miliona tona papira na novogodišnje i božične poklone - uključujući ukrasne rolne i dekorativne papirne torbe. Zato nas raduje svaki alternativni vid ukrašavanja pomoću kojeg će se broj posečenih stabala u tu svrhu smanjiti.

Australijska kompanija "Ecochici" tako je u svojoj ponudi obuhvatila zanimljive, pamučne eko tkanine,  koje nisu beljene a na koje je otisnut neobičan, minimalistički print. Jednobojne, cvetne, sa prugama ili nekim etno motivima ove tkanine pored ekonomične strane, krasi i sofisticirana, prečišćena estetika koja odgovara bilo kojoj vrsti poklona.

Sigurno ćete naći način da primenite ovu ideju - hoće li to biti neka zanimljiva tkanina, ukrasna kuhinjska krpa, vrećica od vunice... dodajte satensku traku ili pamučnu mašnu, upleteni kanap i napravite još jedan, originalni "poklon uz poklon".

A. D.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.