Karen Krespo: model za uzor a ne samo za modnu pistu (VIDEO)

Za svaku mladu damu kojoj nedostaje samopouzdanja, poziv da učestvuje na Njujorškoj nedelji mode bio bi lek za dušu! Koliko je tek obradovao Karen Krespo, kvadriplegičarku kojoj su udovi amputirani nakon teškog meningitisa...

"Emocionalni gubitak je toliko teži od fizičkog gubitka," kaže Karen Krespo, Amerikanka koja je nakon bitke sa bakterijskim meningitisom morala da prihvati predlog lekara i amputaciju obe ruke i noge.

Drugi udarac stigao ju je godinu dana kasnijie, kada su na njenu adresu dopremljene moderne proteze vredne 100 hiljada dolara, a onda bile ukradene sa kućnog praga!

Kada je saznala za akciju modne kreatorke Keri Hemer "Modeli za uzor a ne za pistu", u kojoj se prvi put pojavila i jedna manekenka u invalidskim kolicima, Karen joj je napisala da se tada po prvi put osetila ponovo lepom posle mnogo godina.

Tako je i došlo do ponude da Karen učestvuje na Njujorškoj nedelji mode, a haljina koju je nosila na pisti 5. septembra 2014. godine čak je i dobila ime po njoj. Ostvarenje Kareninog modnog sna, i to sa novim protezama, pogledajte i sami u video snimku!

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.