Jesenji Fest Nova svest: kako uskladiti profesionalni i društveni razvoj u harmoniji sa prirodom

Energetsko isceljivanje, NLP Coaching, hipnoza i hipnoterapija samo su neke od oblasti koje možete bliže upoznati tokom festivala "Fest - nova svest"!

jesenji_fest_nova_svest_kako_uskladiti_profesionalni_i_drustveni_razvoj_u_harmoniji_sa_prirodom_aps1

Centar Novih Perspektiva i Mikser House vas pozivaju na jesenji Fest nova svest, koji će u nedelju, 27. septembra 2015. godine od 11 do 20h, predstaviti bogat program posvećen svesnom, zdravom i ispunjenom životu u klubu Mikser House, u Savamali!

Nakon izuzetno uspešnog prolećnog festivala održanog u maju ove godine, Centar Novih Perspektiva predstavlja još jedan inspirativan holistički događaj, ovog puta sa porukom Transformacija počinje - Masovno Buđenje!

Fest Nova svest će na jednom mestu okupiti sve ljude koji svojim znanjem, radom, uslugom i proizvodima doprinose zdravijim, svesnijim i kvalitetnijim stilovima života. Učesnici programa biće stručni predavači iz zemlje i inostranstva, koji svojim delovanjem promovišu profesionalni i društveni razvoj u harmoniji sa prirodom.

Satnica predavanja/ Galerija Mikser house:

11.30h - 12.20h - „Emocionalno majstorstvo"

Sophie Bidard (Francuska) je internacionalni holistički terapeut, nosilac najviših sertifikata u oblastima NLP, NLP Coaching, Hipnoza i Hipnoterapija, Time Line terapija, energetsko isceljivanje, itd.

Sophie je pomogla mnogima da prođu kroz individualne probleme, isceljenja i lične transformacije.

12.30h - 13.20h - „Integrativno disanje i Program Lens" + Meditacija:

„Otkrivanje destruktivnih koncepata"

Sonja Simonovska (Austrija) je osnivač programa LENS, autor knjiga, energoterapeut, holistički terapeut, terapeut Integrativnog Disanja, životni savetnik.

Sonja je oficijalni predstavnik austrijskog udruženja Integrativnog disanja ATMAN iz Beča i sertifikovani voditelj međunarodnog školovanja za Trenere Integrativnog Disanja.

14.00h - 15.00h - „Ko su miljenici života i kako ih prepoznati? Mogu li svi to postati?"

Siniša Ubović (Srbija) je uspešan glumac, pisac, motivacioni govornik i ujedno jedan od vodećih trenera i predavača u oblasti motivacije, ličnog rasta i samopomoći.

Siniša Ubović: Tačka preokreta u mom životu...

Prvi je licencirani trener Heal Your Life programa u ovom delu Evrope. Siniša Ubović je autor mnogih knjiga a svaka je veoma brzo postala bestseler.

Svoj rad je u više navrata predstavljao u gotovo svim zemljama regiona kao i u Engleskoj, Turskoj i Americi.

16.00h - 17.00h - „Rekonekcija i rekonektivno isceljenje" - dr Eric Pearl

Eric Pearl (direktno uključenje), Nataša Pracaić i Uroš Kesić

Rekonektivno isceljivanje® je najviši oblik isceljivanja koji je trenutno poznat na zemlji. Začudujuće je jednostavan i izuzetno efikasan. Ovde je moć više inteligencije na delu. Iscelitelj je tu da se napravi spona, da se ponovo uspostavi harmonija izmedu Čoveka i Univerzuma.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.