Jesen u jarkim bojama: Događaj koji je probudio sva čula

Druženjem tokom toplog oktobarskog dana, posetioci događaja “Obojite jesen” u organizaciji Sensa magazina, Mg Mivele i dr Gifing centra, probali su nove zdrave napitke koji će im očuvati imunitet tokom predstojećeg zimskog perioda

Bašta vege restorana "Radost Fina kuhinjica" bila je skrivena oaza od gradske gužve i svakodnevnih izazova za Sensa čitateljke i saradnike magazina za srećniji život. Još jedan dan posvećen otkrivanju novih i posebnih ljudi i tehnika protekao je u smehu i uživanju.

jesen_u_jarkim_bojama_dogadaj_koji_je_probudio_sva_cula2

Koliko pozitivne misli i lepa atmosfera mogu poboljšati vašu auru otkrivajući vam spektar boja koje kruže vašim telom i umom, pokazale su nam ljubazne saradnice iz Alternativnog centra Auranet. Spontanim razgovorom, uz najsavremeniji aparat, čitateljke su spoznavale snagu svojih čakri i otkrivale svoje potencijale.

jesen_u_jarkim_bojama_dogadaj_koji_je_probudio_sva_cula7

Isprobavanjem ukusnih Mg Mivela i dr Gifing koktela od voća i povrća, i pogađanjem njihovih sastojaka, učesnice su probudile energiju za set vežbi koji je usledio pod vođstvom Tai Chi i Yi Quan instruktora Vladimira Topolšeka, koji ih je uveo u pokret kroz moć izgovorene reči.
Posetioci su se oprobali i u slikanju na vodi Ebru tehnikom koju nam je pokazao Uroš Šanjević. Boje koje su birale i simboli koji su se pojavljivali, govorili su i o emocijama i unutrašnjim stanjima ličnosti naših gošći.
Nutricionista dr Gifing centra Marija Stajić nam je tokom kviza pogađanja sastojaka ukusnih napitaka govorila o tome zašto su i kako dr Gifing i Mg Mivela napici važni za jačanja imuniteta, detoksikaciju organizma jer sadrže pažljivo odabranu kombinaciju voća i povrća i obogaćeni su dragocenim magnezijumom iz Mg Mivela vode. Pobednici su dobili nagrade - vaučere za Holističku akademiju Maya, za Hola masažu u studiju Detelina i knjigu "Staza srca" učitelja i majstora Maria Topolšeka.

jesen_u_jarkim_bojama_dogadaj_koji_je_probudio_sva_cula3

Pod našim čarobnim drvetom želja i pozitivnih misli, stajali su Idea organic pokloni za posetioce kojima smo predstavili i nove Idea organic prodavnice u kojima se mogu naći samo ovi proizvodi. Posetioci su dobili i paket sa zdravim i ukusnim dr Gifing kašama, ali i Jameison preparate za podizanje imuniteta, dobar san i negovanje kože. Sensa uvek prati i podržava dobre inicijative.

jesen_u_jarkim_bojama_dogadaj_koji_je_probudio_sva_cula5

U bašti okupanoj suncem, Aleksandra Maček, vlasnica restorana Radost Fina Kuhinjica je sa svojim timom, uz osmeh i dobro raspoloženje, predstavila nove jedinstvene sirove kolače sa voćem, koji su odličan pratilac novih koktela.

Još jedan Sensa dan je prošao kao potvrda da magiju sami stvaramo, svojim osmesima, raspoloženjem i druženjem sa ljudima koji inspirišu.

jesen_u_jarkim_bojama_dogadaj_koji_je_probudio_sva_cula6

Izvor: Lovesensa

Jasmina Stojanović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.