I LOVE UŠĆE : Oaza zabave tokom vrelog leta u Beogradu je šoping centar Ušće!

Uživajte u oazi zabave!

usce

usce

Spremite se jer je ovo poslednja I Love Ušće nedelja koju svi posetioci šoping centra mogu iskoristiti za popuste u skoro svim radnjama, kao i za zanimljiva druženja koja smo organizovali za njih.

Svakog dana od 16 do 20 časova posetioci će imati priliku da se sjajno zabave, oprobaju u fitness izazovima, provere šta im zvezde poručuju o ljubavnom životu, kao i da osvoje nagrade na štandu I love Ušće, koji je AMG organizovao sa svim svojim izdanjima.

Danas 25. jula devojke imaju priliku da kombinuju svoje omiljene letnje komade i kreativnost pokažu na Instagramu. Uslikajte svoju letnju kombinaciju za Instagram #iloveUSCE i #cosmopolitanserbia.

U utorak 26. jula posetioci će imati priliku da saznaju kako da oblikuju svoje telo u duhu naslovnice Men's Healtha. Uz savete stručnih trenera, pomoći ćemo vam da isklešete svoje telo po uzoru na ona sa naslovnih strana našeg magazina.
Sledećeg dana, u sredu 27. jula, magazin Sensa vam otkriva savršen recept kako da budete u skladu sa sobom i pronađete unutrašnji mir. Upoznajte holistički svet, poslušajte savete stručnjaka, koji će vam pomoći da dovedete sebe u fizičku, energetsku i emocionalnu ravnotežu.

U četvrtak 28. jula dame imaju priliku da saznaju kakvo romantično leto im predviđa njihov horoskopski znak. Dođite u šoping centar Ušće i saznajte svoj ljubavni horoskop, koji je za vas spremio Cosmopolitan magazin.

Petak 29. jul je specijalan dan za sve mame jer portal YuMama.com organizuje savetovalište za sve mlade mame. U posebnom kutku I Love Ušće sve mame će imati priliku da se konsultuju s pedijatrom Biljanom Kostić, kao i sa logopedom Natašom D. Čabarkapom i njenim timom. Za to vreme deca će moći da se zabavljaju u igri i crtanju.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.