Februarski Men's Health otkriva šta znači biti muško

Punu šaku boksa pomešati sa rizičnim ponašanjem i galonima alkohola, a onda sve to prosuti u slivnik i postati najbolji muž i otac. Za Džona Berntala, holivudskog glumca, poslednjeg Panišera i lika sa naslovne strane novog Men's Healtha, to znači biti muškarac. Otkrio nam je svoj trening i taktike kojima poboljšava svoje mentalno zdravlje.

Novi broj najprodavanijeg muškog magazina u Srbiji od danas je na prodajnim mestima širom zemlje i u njemu vas, kao i uvek, čeka gomila 100% korisnih saveta i predloga kako da budete brži, jači i bolji:

Najbrži, najizdržljiviji i najhrabriji ljudi na svetu otkrivaju treninge kojima su svoje sposobnosti podigli iznad granica realnog.

Šta nam u farmaceutskoj ponudi današnjice zaista pomaže, šta je bacanje para, a šta škodi - razotkrio je stručni tim Men's Healtha.

Ketoizacija planete - Kako je jedna dijeta od krivičnog dela postala mejnstrim ishrana među fanaticima za zdravlje i sprotske rezultate.

Borac koji nije znao da odustane od ideje o superherojstvu konačno svojom veštinom može da spasi planetu. Pogledajte trening Ronina iz Novog Sada.

U novom Men's Healthu čeka vas i veliki zimski kviz - utvrdite da li imate dovoljno znanja da ove sezone pobedite u bespoštednom okršaju sa virusima i bakterijama.

Tu su i mokre vežbe za suve mišiće - specijalni program pokreta uz opterećenje u bazenu pokazao je enormne rezultate u podizanju opšte fizičke spremnosti. Pronađite ga u februarskom MH. Takođe, proverite koliko ste grešaka napravili kad ste poslednji put legli na benč i kako da ozbiljno unapredite svoj maksimum.

Ljubitelji zimskih sportova i mode koja postoji na snežnim stazama mogu da uživaju u dodatku posvećenom najboljim skijalištima na planeti. Posebna pažnja posvećena je i detaljima: pogledajte kako da odigrate (modni) potez više!

Novi Men's Health je na kioscima!

Februarski Men's Health otkriva šta znači biti muško

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.