Džejson Momoa u novom Men's Healthu

Kako se dolazi do tela Akvamena koje je, osim u vodi, upotrebljivo i na penjačkim poligonima i u teretani, ekskluzivno za decembarski broj najprodavanijeg muškog magaztina na tržištu otkriva holivudski superstar Džejson Momoa.

Novo, decembarsko izdanje Men's Health magazina je u prodaji! Lik sa naslovne strane je snagator koji tumači lik Akvamena (od 14. decembra u domaćim bioskopoima). MH Australija proveo je jedan dan sa Džejsonom Momoom i istražio načine na koji trenira psihu i telo. Potražite ih u decembarskom broju, u kom vas čekaju i brojne druge 100% korisne stvari.

dzejson-momoa-u-novom-men-s-healthu

Pripreme najjačih ljudi na svetu ne ciljaju samo na gvozdene mišiće već i poseban, još tvrđi psihički sklop. Novi MH donosi vam priču o Strongmenima.

Tu je i prijemni za nindže - testovi koje je potrebno proći da bi neko sebe mogao s punim pravom da nazove nindža-ratnikom. Krenite u avanturu!

Vaterpolo šampion Andrija Prlainović, samo za MH SRBIJA, prvi put otkriva kako je izgledao kompletan trenažni proces koji ga je doveo na svetski tron.

Pred čitaocima su i mnoge poslovne tajne - kako misle, rade i izgledaju autentični lideri u današnjem svetu investicija, finansija i biznisa.

Očekuje vas i dvanaest načina da se potpuno regenerišete nakon ekstremnih izazova i vratite se u igru brži, jači i pametniji.

Najbolja vežba koju ne radite - Konačno je potvrđeno da je "škorpion" najbolji lek protiv deformacija i bolesti koje su posledica dugog sedenja.

Ne jurite sreću... Neka ona juri vas: psiholozi su za decembarski broj Men's Healta objasnili zašto nas tiranija zadovoljstva čini nesrećnijim, a Instagram depresivnijim.

dzejson-momoa-u-novom-men-s-healthu1

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.