Druženje sa Sensom u decembru 2015. godine: ljubav menja sve! (FOTO)

Večita tema svakog čoveka željnog da istražuje jeste kako na pravi način ispoljiti sebe i zasijati sjajem ljubavi i razumevanja. Odgovor na ovo pitanje su nam ponudile Tajana Jevđović, dr Lea Imširagić i Goga Vargaš početkom decembra na seminaru "Veliki plavi krug i u njemu zvezda"...

Svi koji su subotu, 5. decembra 2015. godine, rezervisali za druženje sa Sensom i You Tube kanalom "Prepoznavanje" Jelene Đokić, obogatili su svoj dan fantastičnim novim saznanjima i radošću. Kroz čaroliju prepoznavanja vodile su nas holistički terapeut Goga Vargaš, energo terapeut dr Lea Imširagić i holistički terapeut Tatjana Jevđović.

druzenje_sa_sensom_u_decembru_2015_godine_ljubav_menja_sve_foto_4

druzenje_sa_sensom_u_decembru_2015_godine_ljubav_menja_sve_foto_1

Učesnici seminara imali su priliku da praktično vide kako kroz znanja iz astrologije i energetske psihologije mogu da aktiviraju svoju unutrašnju vatru života koja nam daje samopouzdanje, budi u nama igru i smelost da radimo samo ono što volimo, pretvarajući to u radosno delovanje i postignuća. Bavili smo se i mentalnim i duhovnim aspektom naše ličnosti i kroz buđenje vizije i kreativnosti, i pogledali šta je sa one strane.

druzenje_sa_sensom_u_decembru_2015_godine_ljubav_menja_sve_foto_3

druzenje_sa_sensom_u_decembru_2015_godine_ljubav_menja_sve_foto_5

Uz najzanosnije mirise prirodne kozmetike Nuxe i Koozmetik, probali smo i savršene kolačiće koji su nam stigli iz Homemade i Mandarina cake shop radionica. Za zavidan nivo energije pobrinula se Black' n' Easy Grand kafa.

druzenje_sa_sensom_u_decembru_2015_godine_ljubav_menja_sve_foto_6

druzenje_sa_sensom_u_decembru_2015_godine_ljubav_menja_sve_foto_7

Narukvice Mammy nakit sa srcima su u svima probudile ljubav, dok su nas tri dame vodile kroz nadu, i pokazivale nam tehnike kako da privučemo probudimo veru i ispunimo želje.

druzenje_sa_sensom_u_decembru_2015_godine_ljubav_menja_sve_foto_8

druzenje_sa_sensom_u_decembru_2015_godine_ljubav_menja_sve_foto_9

druzenje_sa_sensom_u_decembru_2015_godine_ljubav_menja_sve_foto_10

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.