Cosmopolitan tribine: Moj put uspeha!

Planirajte poslovnu budućnost već na fakultetu, uz pomoć Cosma i uspešnih žena iz sveta biznisa…

Magazin Cosmopolitan je peti put za redom organizovao Cosmo Tribine u želji da podrži studente u verovanju da može da je uspeh moguć ukoliko se uloži znanje, energija i posvećenost. Kao primer najprodavaniji ženski magazin na svetu je studentima na FON-u doveo primere supešnih poslovnih žena.

Predavači su bile žene koje su pravi majstori svog posla - Mila Litvinjenko, vlasnica i generalna direktorka kozmetičkog brenda Aura, Jelena Stojanović Dubovac brend menadžer Nike i Tamara Kalinić globalna modna influenserka. Mila je posebno naglasila istrajnost, upornost i nadasve strast kao ključ uspeha. Jelena je iz ugla rada na internacionalnom brendu istakla važnost izuzetno dobrog poznavanja proizvoda koji prodajete, marketinšku snagu i snažnu ljubav prema brendu.

Tamara je sa svojim globalnim uspehom devojke sa ovih prostora studentima pokazala da poštovanje i razumevanje brendova sa kojima sarađuje, izuzetna motivacija i kvalitet mogu da vas ucrtaju na mapi svetskih brendova kao njihove ambasadore, kao i to da novac ne treba da bude odlučujući faktor prilikom donošenja poslovnih odluka. Dijalog naših govornica sa studentima, u prepunom amfiteatru fakulteta organizacionih nauka je trajao je preko 2 sata, a glavna urednica Cosma Nasja Veljković zaključila je da je Cosmo tribina ispunila svoj cilj i da uveliko postaje tradicija koju magazin nastaviti uspešno da organizuje. Tribine su održane uz podršku brendova Red Bull i Nike.

 

 

 

 

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.