Božić na drugačiji način: Proslavite najlepši praznik na Coca-Cola x New Year’s Districtu

Tekst: PROMO/Kurir

Prethodne nedelje na najboljem prazničnom festival u Beogradu bile su ispunjene raznovrsnim aktivnostima u kojima su uživali posetioci svih generacija. Događaji koji su obeležili poslednjih nedelju dana svakako su spektakularna i potpuno drugačija proslava Nove godine. Žurka je krenula od 17 časova gde su nas za najluđu noć pripremali fenomenalni DJ Iron i DJ Oysha. Gitarinet Groove System nastavio je zabavu u istom maniru uz sjajne zvuke gitare i klarineta, a do dolaska velike 2020. godine publika je odbrojavala sa šarmantnim electro-pop duom koji čine SevdahBaby i IvanaVladović.

Uz najlepše slane i slatke ukuse koji dolaze iz restorana Lorenzo &Kakalamba, Burger House, kao i Sapore slatkiša publika je zaboravila na hladno vreme, a dodatan užitak omogućila su slasna vina i proseka iz vinarije Vinore i Fuzetea čajevi.

Tokom trajanja festivala, posebno osmišljen program za mališane mamio je osmehe svih prisutnih. Klovn Balondžija, koji potpisuje režiju za mnogobrojne dečije pozorišne predstave, svakog dana zabavljao je klince svojim šalama, a uža specijalnost mu je pravljenje zanimljivih figurica od balona. Pored njega, tu je i fenomenalni mađioničar Strahinja čije su trikove deca, a i roditelji, gledali bez treptanja. Čarobnim štapićem stvara osmehe i mistiku, a njih dvojica su zajedno doneli magiju i iluziju koje će deci zauvek ostati u pamćenju.

Ali ovo nije kraj zanimljivim dešavanjima koja donosi Coca-Cola x New Year’s District festival. Za Badnje veče i Božić očekuje vas nezaboravan provod uz starogradsku muziku. Zvuk popularnih šlagera čuće se tokom 6. i 7. januara na Topličinom vencu, pa će tako Park vojvodeVuka postati mesto gde će muzika komunicirati isključivo emocijama. Zvuci poznatih gitarista koji će za Badnje veče od 20 do 22 časa svirati samo evergrin pesme, podsetiće vas na neka starija vremena i probuditi lepa sećanja. Oni će se osvrnuti na najveće domaće i svetske hitove i pokušati da vas navedu da se setite starih gramofonskih ploča, ali i prvih plesnih koraka i odlazaka u tadašnje trendi diskoteke. Kad se kaže “šlager”, svi pomisle na pedesete i šezdesete, neki na domaću zabavnu muziku, a nekima je u glavi samo “shubidubiduba”.

bozic-na-drugaciji-nacin-proslavite-najlepsi-praznik-na-coca-cola-x-new-years-districtu-007

Za Božić od 18 do 20 časova imate priliku da uživate u jedinstvenim vokalnim kompozicijama sa relativno jednostavnom instrumentalnom pratnjom. Muzika koju za vas biraju “Beogradski šlageri” dolazi iz najrazličitijih delova sveta (od nekadašnje Jugoslavije do Japana) i epoha (od Glenn Millera do Girls), u najrazličitijim žanrovima (chanson, swing, r’n’r, doo-wop, northern atlantic soul, yéyé) i izdanjima - nekada je šmekerska, kao Gainsbourg, Celentano i Elvis, nekada devojačka, kao Shirelles, Supremes i Šarićka, nekada sentiš, kao Paul Anka, Đorđe Marjanović i Salvatore Adamo, nekada duhovita, kao Đuza, Louis Prima i Dean Martin, ali je uvek plesna! Dođite da se zajedno sa ostalim posetiocima podsetite kako se pleše “lokomoušn” i prepustite zvuku čudesnog spoja prefinjenosti i muzikalnosti.

Ne propustite priliku da pogledate premijerno izložen najnoviji model Opel Corse, ali i pokrenete Coca-Cola mašinu dobrih dela i tako učestvujete u humanitarnoj akciji za pomoć deci ometenoj u razvoju.

Partneri Coca-Cola x New Years' District festivala su Coca Cola, Opel, Superstar TV, Orbit i Turistička organizacija Srbije.

bozic-na-drugaciji-nacin-proslavite-najlepsi-praznik-na-coca-cola-x-new-years-districtu-008
 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.