Akupunktura oslobađa isceljujuće moći: pomaže da se opustite i budete puni snage

Vera kako je čovek nalik mikrokosmosu u okviru makrokosmosa, te kako su procesi koji se odvijaju u čovekovom organizmu nerazdvojivi i pod uticajem istih tih sila koje vladaju univerzumom, nalazi se u osnovi kineske medicine. U skladu sa tom ”verom” kineska medicina nalaže usklađivanje načina života, ishrane, ponašanja sa godišnjim dobima.

Svaki čovek, prema koineskoj medicini, raspolaže samoisceljujućom snagaom, koju je potrebno osloboditi, odnosno usmeriti, a najbolji način za to je akupunktura. Akupunktura, jedna je od najpoznatijih, ali i najdelotvornijih metoda lečenja. Potiče iz kineske medicine, stare preko 5.000 godina i predstavlja specifičan metod lečenja i prevencije mnogih bolesti. Onog trenutka kada je akupukntura kao metod lečenja naučno dokazana, SZO je akupunkturu priznala kao komplementarnu metodu lečenja 1979. godine sa jasno definisanim indikacijama.

Ukoliko imate problem sa čestim zatvorima, hroničnim oboljenjima, glavoboljama, bolom u leđima ili vratu, stomaku, artritisom ili reumom, ove probleme možete da rešite “kućnom akupresurom” i to uz pomoć digitalne elektroterapije.

akupunktura-je-neverovatna-metoda-isceljenja-evo-kako-mozete-da-je-upraznjavate-kod-kuce4

Digitalna elektro terapija, ST - 688, za kućnu upotrebu, tehnološka je naprava najnovije generacije. Ona slanjem električnih impulsa niske frekvencije stimuliše vitalne tačke ljudskog organizma, imitirajući tako tehnike tradicionalne kineske medicine.

akupunktura-je-neverovatna-metoda-isceljenja-evo-kako-mozete-da-je-upraznjavate-kod-kuce2

Poseduje osam različitih programa terapije: stroke, massage, acupuncture, manipulation, scraping, cupping, weight reducing, immunotherapy. Ovaj uređaj sada možete da poručite OVDE po ceni od samo 1.799 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Digitalna elektroterapija olakšava simptome akutnih, hroničnih bolesti, poput prehlade, zatvora, glavobolje, hipertenzije, neuralgije, neurastenije, artritisa, reume, ukočenog vrata, bola u krstima, leđima, stomaku itd. Elektrosimulacija utiče na razvoj i tonus mišićnog tkiva, olakšava ili potpuno neutralizuje bol u umornim ili povređenim mišićima. Ubrzava krvotok i pomaže kod oporavka povređenog tkiva. Pogodan je i za opuštanje i odmor, odnosno može da posluži i kao relax masaža.

Digitalna elektroterapija stimuliše vitalne akupunkturne tačke u kojim je ključ čovekovog zdravlja, te pomaže i kod gubitka telesne mase i razbijanju masnog tkiva kroz elektromasažu. Možete da ga poručite OVDE po ceni od samo 1.799 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Ova digitalna elektroterapija za kućnu upotrebu preporučuje se osobama kojima je prepisana termo terapija, uz konsultaciju lekara.

Uz ST - 688, digitalni uređaj dobićete i bateriju 3*1.5V AAA, uputstvo, dva elektro jastučića, plastični disk za jastučiće, kabl i adapter.

*Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.