Ako se osećate iscrpljeno, postoji proizvod koji vam možda može brzo pomoći: Evo kako da povratite energiju

Da li ste nekada imali osećaj da ne možete da ustanete iz kreveta iako su pred vama brojne obaveze? Da li vam je nedostajalo koncentracije, energije ili volje u mnogim bitnim životnim situacijama?

Mnogo je faktora zbog kojih nam opada imunitet i ponekad nam je potrebna dodatna energija.

Čak i godišnja doba mogu da utiču na stanje našeg organizma i imunitet, razlog zbog koga se recimo više razboljevamo u hladnijim mesecima, koji nam uskoro stižu.
*Naučnici su istraživali ovaj fenomen i na Univerzitetu u Kembridžu došli do zanimljivih rezultata. Dnevno svetlo mahom utiče na unutrašnji časovnik našeg organizma, poznatog i pod nazivom „cirkadijalni ritam“.

Naime, istraživanje je pokazalo da iako još uvek nije u potpunosti jasno koji to mehanizmi utiču na sezonske promene u imunološkom sistemu, najizvesnije je da se radi o svakodnevnim uzročnicima, a to je manja izloženost dnevnom svetlu, te niža temperatura vazduha.

Što je recimo jedna od važnih stavki koju treba imati na umu kada tokom jeseni počnemo da se osećano umornije.

U našem organizmu primarno vlada izbalansirana energija, ali usled različitih faktora u užurbanom svetu u kojem živimo, kao što su stres, brojne obaveze, balansiranje između privatnog i poslovnog života, moguće je da često izgubimo energiju, osećamo se bezvoljno i iscrpljeno.

ako-se-osecate-iscrpljeno-jedan-lek-vam-moze-brzo-pomoci-evo-kako-da-povratite-energiju-i-ojacate-imunitet2

Takođe, svakodnevno smo izloženi uzročnicima stresa koji slabe imunitet i čine da se osećamo iscrpljeno. Glavnu vezu između energije i imuniteta predstavlja pažljiv izbor vitaminaminerala i hranljivih sastojaka koji su potrebni našem telu.
Ponekad ne možemo svom telu preko hrane pružiti sve što mu je potrebno za dobar odbrambeni mehanizam i dovoljno energije. Rešenje može biti kvalitetan dodatak ishrani koji je bogat vitaminima i mineralima, naučno priznat i koji može brzo da deluje.

Proizvod Supradyn® Energija je idealan dodatak ishrani za ljude koji vode aktivan i dinamičan način života. Njegova snaga je to što u sastavu sadrži jedinstvenu kombinacijiu vitamina, minerala i koenzima Q10 koja nam može pomoći da obnovimo zalihe energije onda kada nam je to najpotrebnije. Supradyn® je broj 1 multivitamin u Evropi.

imunitetr-energija
Osim toga što nam pružaju dodatnu energiju i jačaju imunitet, vitamini i minerali imaju i brojne druge dobrobiti po fizičko zdravlje, funkcionisanje imuniteta i pozitivno utiču na stanje nervnog sistema.

Ukoliko se osećate iscrpljeno usled svakodnevnih obaveza koje vam intelektualno i fizički crpe energiju ili je uzrok pada vaše energije oslabljen imunitet i izloženost stresu, Supradyn® Energija može delovati već nakon prvog uzimanja i obnoviti vašu životnu snagu.

Uz izbalansiranu ishranu, Supradyn® Energija može postati vaša dnevna rutina koja vam pomaže da svoju energiju pojačate i usmerite je na vredne, lepe i važne životne stvari. Preporučuje se osobama koji žele da tokom dana imaju dovoljno energije za zadatke i aktivnosti, a naročito onima koji žive dinamično i čije telo ima veću potrebu za mineralima i vitaminima.

Supradyn® Energija - vaš izvor vitalnosti i dobre energije! Proizvod je namenjen za odrasle i decu stariju od 14 godina. Preporučuje se jedna tableta dnevno, a najbolje je uzeti nakon ustajanja kao vid jutarnje zdrave rutine.

Supradyn® Energija  - vaša dnevna doza dobre energije i vitalnosti!

imunitet-energija-suplement

Važno:

1. Supradyn: Num 1 u Europi - IQVIA Multivitamins, internal calculations MAT 09/2019
2. Supradyn: Već od 60 godina - CH. Switzerland, 24.01.1958, 169048
3. Može delovati već nakon prvog uzimanja - Multivitamins and minerals modulate whole-body energy metabolism and cerebral blood-flow during cognitive task performance: a double-blind, randomised, placebo-controlled trial Kennedy et al. Nutrition & Metabolism (2016) 13:11 DOI 10.1186/s12986-016-0071-4)
4. Naučno podržano - Multivitamins and minerals modulate whole-body energy metabolism and cerebral blood-flow during cognitive task performance: a double-blind, randomised, placebo-controlled trial Kennedy et al. Nutrition & Metabolism (2016) 13:11 DOI 10.1186/s12986-016-0071-4)
Dodatak ishrani nije zamena za zdravu I uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.
L.RS.MKT.09.2020.1015

ako-se-osecate-iscrpljeno-jedan-lek-vam-moze-brzo-pomoci-evo-kako-da-povratite-energiju-i-ojacate-imunitet89

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.