Akcija biblioteke "Milutin Bojić" u Beogradu: knjige na kućnom pragu

Biblioteka "Milutin Bojić" u Beogradu organizuje dostavljanje knjiga na kućna vrata, a akcija će trajati od 21. decembra 2015. godine do 21. marta 2016. godine.

Biblioteka „Milutin Bojić" u susret zimskim danima organizuje novu uslugu - dostavljanje knjiga na kućna vrata. Pravo na ovu uslugu imaju članovi koji nisu u mogućnosti da po kiši, snegu i ledu dolaze u biblioteku da zaduže knjige. Pre svega, to se odnosi na najstarije i slabo pokretne članove biblioteke, na osobe s invaliditetom, kao i trudnice.

Akciju dostave knjiga na kućnu adresu, koja će trajati od 21. decembra 2015. godine do 21. marta 2016. godine, biblioteka „Milutin Bojić" je organizovala je u saradnji s Nacionalnom službom za zapošljavanje, angažovanjem teže zapošljivih nezaposlenih lica. Više informacija zainteresovani mogu dobiti pozivom na telefon biblioteke 3242-418.

U toku je i akcija „Od Svetog Nikole do Svetog Save", u okviru koje biblioteka „Milutin Bojić" daje veliki popust na godišnju članarinu. Umesto 1.500 dinara, godišnja članarina je 500 dinara, a posebnu pogodnost imaju nezaposlena lica, samohrani roditelji i trudnice, za koje je godišnja članarina 350 dinara.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.