Adria Media Group na ''Business Quality Academy”

Adria Media Group predstavila se studentima Beogradskog univerziteta u okviru ''Business Quality Academy'', događaja čiji je cilj upoznavanje akademaca o načinu rada, mogućnostima prakse i zapošljavanja u nekim od vodećih kompanija u Srbiji i regionu.

Predstavnici Adria Media Group prezentovali su studentima profil i način rada najveće medijske kuće na Balkanu, kao i postojeće programe prakse i zapošljavanja u AMG. Najveće interesovanje beogradski akademci pokazali su za praksu u okviru nekih od 26˛web redakcija izdanja Adria Media Grupe.

'''Business Quality Academy" po prvi put je održan na Fakultetu organizacionih nauka, 5. i 6. decembra. Prvog dana održana je panel diskusija u kojoj su učestvovali predstavnici državnih institucija, organizacija, agencija i ustanova kulture, a zatim i predavanja kompanija učesnica Akademije o popularnim temama iz oblasti biznisa. Drugog dana kompanije učesnice održale su radionice, a zatim i predstavile svoje programe praksi.

adria_media_group_na_business_quality_academy1

Na svečanom zatvaranju projekta, u okviru takozvanog Business Café_a predstavljeno je nekoliko različitih preduzetničkih priča, a kompanijama učesnicama, kao i drugim partnerima dodeljene zahvalnice, a studentima, polaznicima Akademije sertifikati.

adria_media_group_na_business_quality_academy

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.