Tri dana do početka Ušće šoping festivala

Uživajte u kupovini omiljenih brendova po sniženim cenama i prisustvujte besplatnim Sensa radionicama i predavanjima u Ušće šoping centru.

jos_tri_dana_do_usce_soping_festivala_sensa

Ušće Shopping Center i magazin Story pozivaju vas na veliki šoping festival, u okviru kampanje Ušće sezona osmeha, koji će biti održan 27. i 28. septembra 2014. godine u ŠC Ušće.

Tokom Ušće šoping festivala radnje će davati specijalne popuste na aktuelnu kolekciju jesen-zima preko celog dana, od 10 do 22 sata. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da se obučete po poslednjoj modi i to po sniženim cenama.

Osim popusta, posetioce očekuje bogat zabavni program uz DJ-a i atraktivne poklone. Pravi ljubitelji šopinga imaće priliku da uživaju u istom, i to u društvu svojih omiljenih poznatih ličnosti.

Dovoljno je da se do 24. septembra 2014. godine prijavite na shoppingsapoznatima@adriamedia.rs , ostave ime i prezime kao i kontakt telefon.

Takođe, magazin Sensa će organizovati različite radionice i predavanja. Posetioci će imati priliku da se sretnu sa saradnicima ovog magazina za srećniji život i da uživaju u čarobnoj reiki tehnici, kao i da se upoznaju sa osnovama NLP-a, lekovitim moćima bahovih kapi i moćnim dejstvom afirmacija.

Magazin Cosmopolitan je pripremio pravu poslasticu za dame koje vole popularan selfi. Svoju kreativnost moći će da pokažu na delu učešćem na konkursu Como Selfie Star. Na centralnom trgu biće postavljen Cosmo foto-zid, ispred koga će moći da prave originalne selfi poze, a zatim da te fotografije podele na svom fejsbuk profilu sa #Cosmoselfiestar#SCUSCE. Od svih prikazanih fotografija modna urednica magazina Cosmopolitan odabraće damu koja zaslužuje titulu selfie star.

Za muškarce će biti organizovano slikanje za naslovnu stranu magazina Men's Health. Na centralnom trgu biće postavljena uveličana replika naslovne strane, ispred koje će pripadnici jačeg pola moći da poziraju. Osim toga, za one s takmičarskim duhom održaće se takmičenje u ubacivanju trojki.

Dođite i kupujte uz Story, Sensu, Cosmopolitan i Men's Health po najpovoljnijim cenama u gradu i uživajte u originalnom zabavnom programu u UŠĆE Shopping Centru!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.