Zašto noćas treba da pogledate u nebo: veče u kojem se najlepše želje ostvaruju

Večeras poželite nešto najlepše - očekuje vas prava kiša zvezda padalica!

Poslednja šansa da do kraja 2018. godine ugledate zvezdu padalicu i zaželite želju ukazuje vam se noćas, piše Lepa & Srećna

U najdužoj noći ove godine - između 21. i 22. decembra - očekuje se vrhunac meteorske  kiše Ursida, kada će se roj komete 8P/Tuttle ukazati na noćnom nebu.

Ova meteorska kiša vidljiva je još od 17. decembra, ali tek četvrtog dana su Urside toliko česte - čak i po 10 zvezda padalica u jednom satu.

Rituali koji privlače dobre promene u životu: evo šta treba da uradite između 21. i 22. decembraRituali koji privlače dobre promene u životu: evo šta treba da uradite između 21. i 22. decembraTokom zimske kratkodnevice Sunce pokreće novi ciklus života, a evo koji rituali pomažu da se ispunimo pozitivnom energijom!

Najviše će ih biti na samom kraju noći - pred svitanje 22. decembra! Najbolje će biti ako se nađete negde van grada - gradska svetla izazivaju jako svetlosno zagađenje da se padalice ne mogu tako jasno videti.

Ne zaboravite - želja se mora poželeti čim ugledate prvu zvezdu padalicu, ostale se ne važe! Takođe morate je poželeti u tišini. I na kraju, ne smete je nikome reći.

Verovali ili ne, istraživači tvrde da se skoro polovina želja koje ljudi požele uz zvezdu padalicu - ostvari! Objašnjenje je da trud koji uložimo u to ostvarenje nadilazi naše ostale napore. Dakle, pažljivo birajte svoju želju.

Izvor: Lepa & srećna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.