Zašto je Kleopatra toliko volela smaragd: ovaj čudesni kamen isceljuje dušu i telo od negativne energije

Smaragd otvara srčanu čakru i umirujuće deluje na emocije - evo šta sve isceljuje ovaj čudesni dragi kamen!

Smaragd je kamen koji fascinira i hipnotiše čovečanstvo, smatra se kraljem dragog kamenja i moći. U mnogim kulturama je prisutan više od 6000 godina. Njegova zelena boja je simbol novog života, ponovnog rođenja i proleća, koji nam donose hrabrost, obilje, harmoniju, snagu i sreću. Zato je odličan talisman rođenih u maju.

KAKO DA NAPIŠETE PISMO ANĐELU ČUVARU: čudesan ritual za oslobađanje od negativne energijeKAKO DA NAPIŠETE PISMO ANĐELU ČUVARU: čudesan ritual za oslobađanje od negativne energijeNaučite da napišete pismo anđelu i izbacite negativnu energiju iz duše i života zauvek - anđeli vam mogu pomoći na čudesan način!

Nazivao se još i kraljicom dragulja i bio je Kleopatrin omiljeni kamen. Aristotel je voleo ovaj kamen a napisao je da posedovanje smaragda povećava osećaj važnosti u društvu onome ko ga nosi, donosi pobede i poslovne uspehe i poboljšava govorničke sposobnosti. Smaragd je povezan sa boginjom Afroditom, te promoviše ljubav i lepotu.

IZABERITE ČAROBNI ŠTAPIĆ I OTKRIJTE TAJNE SUDBINE: ovaj test otkriva šta krije vaša dušaIZABERITE ČAROBNI ŠTAPIĆ I OTKRIJTE TAJNE SUDBINE: ovaj test otkriva šta krije vaša dušaZanimljiv test otkriva kakve tajne krije naš karakter - izaberite čarobni štapić i saznajte istinu o željama svog srca!

On je kamen istine i nosioca će štititi od svake prevare. Promoviše mir i predstavlja simbol vere, nade, večnosti, ljubavi i lepote. Pomaže u komunikaciji izmađu partnera, donoseći iskrenost u vezi. Ovaj kamen obezbeđuje fizički, emotivni i mentalni balans. Drži partnerstvo u ravnoteži. Otvara srčanu čakru i umirujuće deluje na emocije. Daje mentalnu jasnoću, jača pamćenje, inspiriše duboko unutrašnje znanje i proširuje vidno polje. Smaragd osnažuje karakter, čime omogućava lakše prevazilaženje nesreća u životu. On obnavlja i oporavlja i može da isceli negativne emocije.

Izvor: Sensa

Teodora Novaković

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.